НВД за покачване на мускулна маса!

Значи на няколко места съм засичал интересни мнения и “изследвания” в които се казва, че с НВД може да се използва за покачване на мускулна маса, при това доста ефективно?!! Сравнения НВД vs. ВВД са в полза на НВД-то с повече качена маса и по-малко мазнини от ВВД! Има ли нещо вярно в тези неща? Дайте мнения! Sorry, ако има подобна тема, поне аз не успях да намеря!

П.С. Ето един от сайтовете : http://www.fitbul.com/article3.htm
за други сега не се сещам!

19.09.06
14:57

[quote author=“Huskarl”]Значи на няколко места съм засичал интересни мнения и “изследвания” в които се казва, че с НВД може да се използва за покачване на мускулна маса, при това доста ефективно?!! Сравнения НВД vs. ВВД са в полза на НВД-то с повече качена маса и по-малко мазнини от ВВД! Има ли нещо вярно в тези неща? Дайте мнения! Sorry, ако има подобна тема, поне аз не успях да намеря!

П.С. Ето един от сайтовете : http://www.fitbul.com/article3.htm
за други сега не се сещам!

Ами не знам дали си прочел Ниско въглехидратен - високо мазнинен режим (НВД-ВМ) – стратегия, използвана за покачване на мускулна масa :
http://bb-team.org/nutrition/000184.php
Друго едва ли е необходимо.

19.09.06
15:30

Ако ядеш достатъчно калории, ще си качваш маса без проблем.

EL

19.09.06
16:01

Аз не използвам нито НДВ нито ВВД и пак си качвам маса!  :wink:

19.09.06
16:25

[quote author=“elfisha_np”]Аз не използвам нито НДВ нито ВВД и пак си качвам маса!  :wink:

О, използваш, няма начин.
Все един от двата източника ти е преобладаваш в храненето, дори и ти да не си наясно кой точно. В най - лошият случай ядеш много и от двете - и въглехидрати и мазнини, което не е добра идея. Тоест, и така се качва маса, ама не мускулна ;)

20.09.06
10:30

[quote author=”Петко К”]Ако ядеш достатъчно калории, ще си качваш маса без проблем.

  Колко калории в + са необходими дневно, за да се качва чиста ММ? При НВД този + трябва да си осигуряваме  от мазнините ли (предимно от растителен произход)?
Или просто си смятяме калорииния баланс за килограмите които искаме да станем ?

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1