15.09.06
20:46
Здрасти на всички :)
Та искам да ви питам ...
От скоро ходя на фитнес...
60 кг 175 висок взимам гейнър и аминокиселини и ся ходя понеделник , сряда и петък на фитнес ... та в дните в които не сам на фитнес да права ли лицеви или да хода да се набирам ?
Аз на фитнес сега хода само за гръб ... след време ше почвам бицепс.
15.09.06
21:22
Как така само за гръб? Не правиш никакви други упражнения ли? Не е правилно това трениране. Тренирай си по сплит и не са ти нужни лицеви опори.
15.09.06
21:31
Хм... ем аз искам бързо да направя гръб :)
Иначе 3 дена в седмицата добре ли е ? Аз немога и без тва да си позволя повече от 5 дни в седмицата :) Щот в тоя дет хода искат 5 лева вход :) А в повечето други дет знам искат по 2 ... Ама тоя в който хода е много готин :) има и готини мацки :)
Иначе...
Значи ... ще правя набираня... кофички и имаше още едно :) Забраих му името ... за гръб... а тва гребане трее да питам как се прави :) Аз нищо нз :)
Ама ... с времето ше се науча ... твърдо сам решил да заяквам и няма да се откажа докато не остана без 1 стотинка!
Иначе кажете какво друго да правя щом не само за гръб ... ама искам да правя всичко вазможно за гръб всеки път като ходя !
Много сам хилав подяволите!
15.09.06
23:41
вземи да по4етеш малко малко в форума ве пи4 мноо не си на ясно
ако тренираш гарба трипати в седмицата няма да ти порасне
наи много двапати в седмицата ше праиш граб вземи да правиш и другите мускулни групи
ина4е фаида няма
[quote author=“georgi_georgiev87”]вземи да по4етеш малко малко в форума ве пи4 мноо не си на ясно
ако тренираш гарба трипати в седмицата няма да ти порасне
наи много двапати в седмицата ше праиш граб вземи да правиш и другите мускулни групи
ина4е фаида няма
Правилно.Всеки иска бързо ама то неможе така.Тренираи си всяка мускулна група както трябва по 1 път в седмицата а и както вземаш тия добавки ли е кво е за 1 год и ще си муцка :D То даже в саита си има и програми ...
ти искаш да направиш тяло нали ?
само с гръб не стаа .. тренирай цялото тяло и така ще имаш по голям растеж...примерно клековете помагат за рестежа и на другите групи .. смисал че тренираката на цялото тяло е мноого добре , тренирай секи мускул..
относно лицевите опори и другите ...
за да направи мускули ти трябват :
-добра тренировка
-хубава храна
- добра почивка
а ти в тоя случей не си почиваш качествено ..
16.09.06
12:13
Добре мерси на всички :)
Значи може ли някой да ми направи една тренировъчна програма ? Аз си имам програма с добро хранене 6 пъти дневно ...
Та моля ви се някой да ми направи програма за фитнес какво да правя като отида там :) На кой уред какво да правя и по колко серии...
Аз ходя на фитнес към 4-5 следобяд.
Ако има ефекта ше е по голям ако хода повече от 3 пъти седмично също казвайте ! Ще ходя колкото често трябва ... просто искам да позаякна на всяка цена! Ама проблема е че сам нов (Глупав) И нищичко незнам :)
16.09.06
12:19
Аве хора к`во и обяснявате на тая КуХа _ МаНеРКА не виждате ли че пише само глупости.
:twisted: В една тема щял да яде за закуска 1 банан +баничка .
В друга правил трипъти в седмицата само тръб после щял да почва с бицепса , сигурно пък него всеки ден само него .
Поредния бъзикчия . :D
Нещо модераторите се правят , че не го виждат .
Къде сте модораторчетааа :evil:
16.09.06
12:26
[quote author=“BIG PICHAGA”]Аве хора к`во и обяснявате на тая КуХа _ МаНеРКА не виждате ли че пише само глупости.
В друга правил трипъти в седмицата само тръб после щял да почва с бицепса , сигурно пък него всеки ден само него .
Еми в оная тема с храненето оная програма я бях копирал от някой друг :( сега сам я променил малко..
хранене 1 (закуска 1) : 100 гр овесения ядки + кисело мляко
хранене 2 (закуска 2) : 3 яйца
хранене 3 (закуска 3) : 2 банана + хххххх
хранене 4 (обяд): 200 гр пилешко (Риба) + (100 гр ориз*) + Салата + 2-3 филии хляб
ТРЕНИРОВКА
хренене 5 (следтренировъчно хранене) : омлет(3 яица) + 4 филии хляб
хранене 6 : Вечеря
[quote author=“BIG PICHAGA”]Аве хора к`во и обяснявате на тая КуХа _ МаНеРКА не виждате ли че пише само глупости.
А и като сам ходил преди това на фитнес 2-3 пъти ей така само с приятели за кеф без нищо да знам ... са какво да правя...
За това сам пояснил в темата че сам новак ... и че нищо незнам ...
Са човек неможе винаги сам на всичко да се учи.
Петко К - както ти казаха, имаш бутон Edit. Не пускай последователни мнения.
16.09.06
12:29
Мацко имаш и бутон EDIT :shock:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече