техника при нормалния лег

Темата е заключена.
LU

20.09.06
14:03

Зна4и при нормалния лег ми се помпят гардите,пражя и с коста кг,техниката ми е добра,но не чувствам тази работа в мускулите или растежение както е при кроссовера,пек дека и т.н. Дори при горния лег чувствам растежение,а при нормалния само гардите ми се помпят,без да чувствам как работят докат прая сериите или някво растежение на кво се далжи това,и как бих могал да го коригирам!Въобще нормално ли е!
Смисъл не че търся тук отговор,но както пише в едно списание истиснките културисти са тези които чувстват всеки мускул как работи по време на тренировката,а останалите просто блъскат!Затова ви питам!
ВЪПРОСА Е КАК ДА ПОЧНА ДА ЧУВСТВАМ НА НОРМЛАНИЯ ЛЕГ ЧЕ МУСКУЛИТЕ МИ РАБОТЯТ,ОНОВА РАСТЕЖЕНИЕ В ГЪРДИТЕ,а не просто общи глупости,тях си ги пазете за вас доста по напреде съм с материала за да ги слушам!


Петко К - и мен ме мързи - гледаи си слабото телце и земи се запиши към съиуза на малките “Ниските хора в българия”

Петко К - е, успя накрая да си изпросиш БАН - а.

И въпросът ти е какво да промениш така ли? Ако ефекта е добър и мускулите ти растат защо да сменяш техниката? Ако не си доволен - прави вместо с щанга с дъмбели.

20.09.06
19:55

Ако пък толкоз много държиш на напомпването прави предварително изтощение...

LU

21.09.06
11:41

:roll:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1