20.09.06
18:58
Трябва ли да обръщаме внимание на настинка състояща се в болки в гърлото, лека температура или кашлица? Трябва ли това да ни спира да тренираме за седмица или две?Или просто да игнорираме леката настинка?
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
20.09.06
19:33
аз мисля че може даже аз сега сам с лека настинка и като хода на зала после се чуствам даже по добре за известно време забележи че като имаш суполи и като ходиш на тренировка се махат !
20.09.06
19:38
Някои хора се чувстват по - добре ако тренират по време на настинка. Аз мисля, че 1 седмица няма да е фатална ако изпуснеш. Ако настинката наистина е лека ще отмине за толко време.
20.09.06
20:39
Човек ако си с натоварен график училище и/или работа,+ една тренировка особено ако е тежка ще ти затрудни доста имунната система ,а вирусите само това чакат
но все пак от личен опит те съветвам дасе довериш на личната си преценка
ако е само хрема една тренировка с леки и средни тежести ,които да раздвижат кръвта може дори да помогне но не се хвърляй на големи кг-ми и изтощителни тренировки
20.09.06
21:40
Аз съм тренирал докато бях болен от повръщане, разтройство и т.н., но с малки килограми, че ако ме напъне :wink: 8)
22.09.06
16:08
Аз пък направих грешката да тренирам когато имах лека температура и болка в гърлото и след това се разболях от гнойна ангина ,така че по-добре спри трена доакто ти мине :wink: Докато тренираш организма се изтощава и така инфекциите могат да го съборят по лесно.
22.09.06
17:19
Глупости, как може да му казвате на момчето да спира. Просто след тренировка да се облича добре, защото когато се е испотил и на студеното така се изтива. Фитнеса само може да му помогне и да се оправи!!! Бях гледал едно момче беше болно от детска парализа, когато отишъл за първи път на фитнес бил в инвалидна количка и не е можел да говори. Сега си е нормален човек с перфектно тяло, даже беше ходил на някакво състезание за култоризъм. Фитнеса ще ти помогне с преборването на настинката, просто требва след тренировка да се обличаш дебело, някой хора не го спазват и затова се разболяват повече.
22.09.06
21:40
[quote author=“diavolo_vam”]Глупости, как може да му казвате на момчето да спира. Просто след тренировка да се облича добре, защото когато се е испотил и на студеното така се изтива. Фитнеса само може да му помогне и да се оправи!!! Бях гледал едно момче беше болно от детска парализа, когато отишъл за първи път на фитнес бил в инвалидна количка и не е можел да говори. Сега си е нормален човек с перфектно тяло, даже беше ходил на някакво състезание за култоризъм. Фитнеса ще ти помогне с преборването на настинката, просто требва след тренировка да се обличаш дебело, някой хора не го спазват и затова се разболяват повече.
Да си чувал че тежката физическа дейност отслабва имунната система? Или това не се вписва в идеала ти за фитнес-тренировката която предпазва от всички болести
прочети ми предишното мнение още веднъж за да се ориентираш в темата.
Интересното е,че когато си болен,се чувства по-голяма мускулна сила от когато не си болен...
23.09.06
00:29
А приятелю, случайно да си чувал, че хората тренират за здраве, я по добре ти се оринтирай към темата. По добре да тренираш отколкото да си седиш в къщи!
23.09.06
00:52
Пак ще се повторя, но нищо. Докато бях болен от разтройство, повръщане и температура ходих да тренирам. Това беше на 13 (сряда) когато програмата ми е най-натоварена (гръб, трицепс, трапец, предмишница)
Нищо не ти пречи ... Аз с ангина тренирах ...
23.09.06
09:29
И аз мисля че нищо нети пречи и аз съм с лека настинка обаче си хода и даже след трен се чувствам по добре ! Мисля че нищо нети пречи ама зависи ква е настинката ако имаш температура по добре неходи
23.09.06
09:50
Ееех много сте сигурни че е добре ,така ли?
Ами да сте се замисляли че по време на болестотворен процес , организма
е зает до голяма степен с него и просто не му е приоритетна задача да
увеличава ММ поради стреса (или поне този процес е със силно занижени показатели)
И ео ще цитирам себе си:(предишно мое мнение по темата)
Човек ако си с натоварен график училище и/или работа,+ една тренировка особено ако е тежка ще ти затрудни доста имунната система ,а вирусите само това чакат
но все пак от личен опит те съветвам дасе довериш на личната си преценка
ако е само хрема една тренировка с леки и средни тежести ,които да раздвижат кръвта може дори да помогне но не се хвърляй на големи кг-ми и изтощителни тренировки
Ако е само лека настинка си тренирай,но не на 100% най-добре намали малко интензивността
djpetko интересното в случая е че е точно обратното
diavolo_vam ако графика ти е натоварен дали ще е добре след 10 часа работа
да идеш да вдигаш 1 час и имунната ти система да се предаде на иначе леката
и незабележима настинка?
TREVATA а ще се похвалиш ли с някакви резултати след такава плодотворна тренировка?
Пак повтарям ако е леко може но ако усетиш че става по-сериозно недей-въпрос на лична преценка.
И аз съм за ‘личната преценка’.
При всеки е различно. :)
Има статии, според които имунната система отслабва при силови тренировки - доказано е, че има такова влияния.
От друга страна, лично за мен съм установил, че просна ли се на легло, нещата се влошават - човек се отпуска и...ауч, докато при запазване на някаква активност, обикновено се оправям значително по-бързо и всичко минава по-леко, включително и без да спирам да тренирам. :)
morphey
Бате тогава направих 6 серий за Гъдри и си тръгнах ... На следващия ден имах такава мускулна треска се 1 сам правил 12 серий ... Нз аз не се гледам постояно
24.09.06
09:59
Не ти пречи да тренираш с лека настинка, но ако изпуснеш 2 тренировки наи-много да е в плюс за теб,сега няма кво да се вжижявате да ходите 4 дни в седмицата ежегодно.Мускулът расте докато почива :wink:
П.П. Мнението ми е толкова закъсняло, че сиурно си се излекувал от сума ти време :)
24.09.06
10:45
[quote author=“TREVATA”]morphey
Бате тогава направих 6 серий за Гъдри и си тръгнах ... На следващия ден имах такава мускулна треска се 1 сам правил 12 серий ... Нз аз не се гледам постояно
Опитвам се да ти кажа че,когато си болен възстановяването е по-бавно и по-трудно(особено след тежка тренировка)
[quote author=“morphey”][quote author=“TREVATA”]morphey
Опитвам се да ти кажа че,когато си болен възстановяването е по-бавно и по-трудно(особено след тежка тренировка)
Еми нз ... Тука не сам компетентен и не мога да споря
[quote author=“morphey”]
Говоря от личен опит и не от еднократен такъв...
25.09.06
00:05
[quote author=“djpetko”][quote author=“morphey”]
Говоря от личен опит и не от еднократен такъв...
Хехе аз ти вярвам че говориш от личен опит,но това не означава че си прав :lol:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече