Мога ли да пия L-Carnitine и Creatine???

mvp

22.09.06
12:09

Имам предвид да ги пия в 1 месец?

Може разбира се. Ефекта и на двете ще се засили при правилно приемане.

22.09.06
12:24

[quote author=“boxerg”]Може разбира се. Ефекта и на двете ще се засили при правилно приемане.

Дали ?
@mvp - приемам, че чистиш.По принцип монохидрата задържа вода, а това не е целта ти.Имаш два варианта да си купиш кре-алкалин или СЕЕ (креатин етил естер).Аз лично бих избрал (избрах) кре-алкалина :wink:

по здрави

22.09.06
12:24

[quote author=“mvp”]Имам предвид да ги пия в 1 месец?

Може ама гледаи креатина да е такъв да не задържа вода.

[quote author=“boxerg”]Ефекта и на двете ще се засили при правилно приемане.

Кое ще се засили? И как едното ще увеличи ефекта на другото, ако правилно съм разбрал де :lol:

Мисълта ми е, че с карнитина момчето иска да свали явно. Креатина може да повиши издръжливостта му и така интензивността на тренировката. То може и само аз да си се разбирам.

mvp

22.09.06
16:59

Точно така boxerg! Мерси на всички!!  :wink:

04.11.06
15:12

хем ще растеж хем ще се държиш чист,ако тренираш и се храниш правилно аз в момента зимам карнитин и креатине :)

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1