МОЯТА ПРОГРАМА! СЪВЕТ!

[S

24.09.06
21:33

Привет от мен!

Седмичната ми тренировка е следната
1.Гръб,трапец
2.Ръце (бицепс,трицепс)
3.Почивка
4.Гърди,рамо
5.крака
6.Ръце
7.Почивка
 
Ръцете ги тренирам 2 пъти седмично,въпроса ми е дали ще е хубаво ако в една от тренировките за ръце правя супер серий и дали няма да претоваря прекалено много! Или дали ще е по добре ако правя суперсерий през седмица?!

П.С На 17 години съм,тежа 75 кг и тренирам от една година!

Благодаря!
Пиши с нормален шрифт
ASTOR

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

24.09.06
21:42

значи идеята за ръце 2 пъти седмично е малко странна особено при твоята програма . Първо правиш ръце (бицепс) след гърба като се има предвид , че си ги изтощил и с тренировката за гръб и така ги претоварваш и на всичкото отгоре правиш ощи един път ръце просто незнам и друго правиш гърди + рамо , което също претоварва раменете в повечито случай , но ако искаш да е така програмата ти направи следното:

първи ден:гръб , задно рамо , трапец (като се има предвид , че трапеца се натоварва хипер много от тренировката за гръб и задно рамо , така че по добре махни трапеца , но ако ти е слаба група ексериментираи и го остави и виш резултатите)
втори ден: Почивка

трети ден: Гърди и предно и средно рамо

четвърти ден:крака

пети ден: ръце (бицепс , трицепс , като можи и предмишница ако ти се струва слаб мускул) и тука можи да си правиш суперсерии , през 1-2 седмици без да се безспокоиш , че ще претренираш

и шести и седми ден почивка


но прави каквото искаш , важното е да експериментираш и да не претренираш

ади По-здрави!

Прави веднъж суперсерии а не 2 пъти тренировка цяла за ръце.

diavolo_vam

27.09.06
23:01

Ми според мен ръцете ще се претоварват ако се тренират 2 пъти седмично, но при всеки е индивидуално!

27.09.06
23:08

Ооо това не е добра идея не стига че ще правиш два пъти в седмицата ръце а дори и в едната тренировка да вклзчиш и супер серии. Ще претренираш, мускулите ти няма да имат време да се възтановят. Пробваи но мисля че ще сгрешиш

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1