:) Въпросче

ludiaBG

27.09.06
22:22

Начи искам да попитам ако сяка тренировка правя по 4х10 набиранки дали гърбат ще ми се разшири по барзо или няма смисал :)

Ще претренираш. Няма смисъл.

27.09.06
23:18

Ако ходиш три пъти в седмицата може да ги правиш първия и последния ден и да вкараш и кофички, набиранията с широк хват де :)

WE

27.09.06
23:30

просто в тренировката за гръб започни с набиранките с широк хват след това премини на скрепци..това е повече за ширинa на гърба,а за плътност - свободни тежести

28.09.06
11:25

Лично аз в тренировката ми за гръб, която е еднъж седмично, набиранията ги правя в началото и основно зад врат. Зависи от моментното ми състояние и от това дали тренирам усилено или просто поддържам тегло правя 3 или 4 серии по 6 до 8 повторения. В някои случаи правя и по 10 12 за максимално изцеждане на мускулите, но това е само в тежките тренировки и то с партньор.

Ако искаш да разнообразиш тренировката можеш да смениш хвата.

Поздрави

ludiaBG

28.09.06
19:28

каква е разликата дали ще ги правиш зад врат или пред врат ?

ArnoldPl

03.10.06
12:49

Зад врат-горна част на гьрба,пред врат-долна;)

07.10.06
09:58

[quote author=“ArnoldPl”]Зад врат-горна част на гьрба,пред врат-долна;)

Пред гърди за долна ????  :lol: Хора за какво говорите като не разбирате ..... Набиранията пред гърди разширяват гърба ..

IceMan

07.10.06
16:39

ахаха не бях чувал по смешно нещо набиране за гърди :) хахаха това е като лежанка за бицепс не мислите ли ? :) хахахах

IceMan

07.10.06
16:41

ааа... :) боже то пък и аз се изказах ...значи набиранята пред гърди...

08.10.06
09:15

[quote author=“The_Champ”]ааа... :) боже то пък и аз се изказах ...значи набиранята пред гърди...

Еми това имах предвид ... Пред врат или пред гърди ... Същото е  :wink:

IceMan

08.10.06
10:16

значи сам уцелил смисъла :) ами тревата съгласен съм с теб :)

ArnoldPl

08.10.06
18:21

[quote author=“trevata”][quote author=“The_Champ”]ааа... :) боже то пък и аз се изказах ...значи набиранята пред гърди...

Еми това имах предвид ... Пред врат или пред гърди ... Същото е  :wink:

аре да ми обясниш поотделно кое упражнение коя част натоварва?
и не слиза ли натоварването по-надолу когато правиш пред гьрди?
може би аз имам погрешна представа за горна и долна част на гьрба,извинявам се,ако е така

IceMan

08.10.06
18:26

пич ако си чел сичко ;) ще видиш че им се подигравам набирането си е изцяло за гръб няма значение дали е пред или зад гърдите !!! толко ли ви е стажа ? едно за долна др за горна ... божееее ;) скъсах се от смях

ArnoldPl

08.10.06
18:40

[quote author=“The_Champ”]пич ако си чел сичко ;) ще видиш че им се подигравам набирането си е изцяло за гръб няма значение дали е пред или зад гърдите !!! толко ли ви е стажа ? едно за долна др за горна ... божееее ;) скъсах се от смях

пич,колкото и да чета не мога да схвана ни6то от простотиите които изписа...
на 4елна стойка ако може да ми покажеш как става,плс!ще ми е интересно...
а колкото до стажа-набиранките са 2-те пьрви упражнения от общо 4-5 при мен

IceMan

08.10.06
19:11

първо разшири гарба и тогава ми говори !!!

ArnoldPl

08.10.06
19:35

[quote author=“The_Champ”]първо разшири гарба и тогава ми говори !!![/quoте]
:lol:
аз сьм си го разширил предостатьчно спокойно!!!
8)
прати твоя снимка да те видя тебе как си :idea:

10.10.06
00:28

[quote author=“ArnoldPl”][quote author=“The_Champ”]първо разшири гарба и тогава ми говори !!![/quoте]
8)

Чакай бе,яде кроасани с протеин човека в момента,зает е  :lol:  :lol:  :lol:

IceMan

10.10.06
00:55

в какаото има % протеин 10 кроасана са пре достатачни ! :)

Shyne

10.10.06
10:48

тои ка4ва мускулна маса за тва ве хора оставетего ,ще земе да се загуца със някяв смаки или елит(кроасан)

IceMan

10.10.06
11:23

7 days впрочем ...както и да е аз не искам да качвам предимно маса ... след тренировката повтарям някои от упражненията с малко килограми да урелефя !

Shyne

10.10.06
11:25

и аз го правя тва със килограмите оба4е за да мога да донапомпам мускула -като последна серия

DP

10.10.06
11:31

The_Camp правиш грешка по добре прави по време на тренировка ! така че нали знаете повече повторения с по малко килца за релеф по малко повторения с пожечко кила за маса или поне аз така знам ! :)

IceMan

10.10.06
11:32

ясно и аз тренирам почти по същия начин ... самоче правя 2-3 серий с по малко килограми хайде да сложим някакъв free forum за чат ... освен канала който го има ...защото съм на училище и нямам голям достаб до компютъра :(

10.10.06
16:08

[quote author=“iceman”] хайде да сложим някакъв free forum за чат ... освен канала който го има ...защото съм на училище и нямам голям достаб до компютъра :(

Ти си точно за такъв форум господин помошник инструкторе  :lol:  искрено се надявам някои от модераторите да ти обърне внимание

10.10.06
16:31

[quote author=“dpandreev”]така че нали знаете повече повторения с по малко килца за релеф по малко повторения с пожечко кила за маса или поне аз така знам ! :)

Само дето това е невярно.

[quote author=“x_3_mar”][quote author=“iceman”] хайде да сложим някакъв free forum за чат ... освен канала който го има ...защото съм на училище и нямам голям достаб до компютъра :(

Ти си точно за такъв форум господин помошник инструкторе  :lol:  искрено се надявам някои от модераторите да ти обърне внимание

Абе обърнах му внимание, ама в IExplorer не ми се отваря админ панела, а Мозила нямам в момента, вчера преинсталирах компютъра и не съм качил още. Ама може и да се наложи  :evil:

IceMan

10.10.06
21:12

нещо лошо ли казах...ок не правете нищо глупава идея :)

ArnoldPl

11.10.06
11:35

[quote author=“djpetko”][quote author=“ArnoldPl”][quote author=“The_Champ”]първо разшири гарба и тогава ми говори !!![/quoте]
8)

Чакай бе,яде кроасани с протеин човека в момента,зает е  :lol:  :lol:  :lol:

:lol:  :lol:  :lol:

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1