27.09.06
22:50
Проблема ми е следния : с наднормено тегло съм на 17 години и искам да заякна и какво трабва да направя да започна с физически упрабнения и да превърна излишните килограми в мускули или да отслабна пурво
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
27.09.06
22:56
хах.. само да ти кажа от сега, че мазнините на мусколи немогат да се направят. Тичай на гладно три пъти в седмицата, нагладно задължително. Дорбе е и да започнеш да се занимаваш с фитнес. Дай малко инфо имаш ли възможност да ходиш на фитнес, да си копуваш добавки.. така неможе да се каже.
27.09.06
22:58
Диета му е майката :)
27.09.06
22:59
Диета, много движение и умерена тренировка.
27.09.06
23:15
Напиши колко си висок и колко килограма си за да се добие по ясна представа, но хората са го казали диета и бягане и под диета не разбираи пълно гладуване, а ограничаване на мазното, пържено, сладко-три часа преди лягане и солта за да не задържаш много вода в тялото си. Успех :)
28.09.06
15:15
Може да започнеш с някоя програма за начинаещи съчетана с хранителен режим и някой добавки . :wink:
Еми 180 съм висок и теба 90килограма на фитнес немам време да ходя че уча и работя иначе имам лежанка и велоаргометър в къщи имам и гири и тежести за гирите
Забравих да кажа че съм на 17 години. Сутрин добре ли е да се тича? някои може ли да ми препоръча диета и с какви тренировки да започна
Петко К - не пускай поредни постове, имаш бутон Edit
29.09.06
00:05
Ами щом имаш лежанка и велоаргометър значи е перфектно. Значи три пъти в седмицата, сутрин ставаш нагладно правиш 20 мин на велоаргометъра, след тва излизаш (без да си ял) тичаш 30 мин, пребираш се още 20 мин на велоаргометъра, това ще е супер тренировка, но незнам дали ще можеш да я синхронизираш с работата и ученето.
За тичането е важно да се прави в ниско или умерено темпо.Има и изключения , пак зависи от индивидуалността.На мен ми се отразява най-добре редуването на високо с ниско темпо. Общата формула за която съм чел е , че пулса трябва да е от 60 - 90 % от максимиалната пулсова честота (220 - годинките).
Моят съвет е да си направиш добре сметка ритъма на живот - ако учиш и работиш мисля ,че съня ти няма да достига. Ако бях на твое място бих правил кратка и интензивна тренировка (лежанка,набиране, лицеви опори, упрж с гири) за около 30-40 мин сутрин и когато имам време бих потичкал.
A aз ти предлагам, нещо което е много простичко и ще има ефект. :)
Започваш да си използваш лежанката, велото и гирите, като гледаш да си набавиш и щанга със съответната програма, разбира се.
За тичане - вело-тичане-вело - ОК, ама час и нещо сутрин преди работа, малко хора биха смогнали...добре е, ако можеш да го правиш, я го направиш, я не..нали си зает, така че ХОДИ, все има къде да се разходиш някой и друг километър - вярно е, че времето започна да се скапва, ама все още е възможно.
За диети - има много диети, но предполагам че доста биха те затруднили, при положение, че учиш, работиш и какво ли още не, така че като начало, можеш просто да намалиш сладкото, газираните напитки и тестените изделия(ако можеш, направо спри хляба) :)
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече