28.09.06
12:42
Ами виждате заглавието... идеята е ... правиж предно( раменна преса примерно ) веднага след това средно ( разтваряне на дъмбели примерно ) и веднага след това задно ( пак дъмбели )... Кажете си мненията ако обичате и особенно ако някой го е правил да каже дали дава ефект моля. Благодаря предварително.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим28.09.06
13:38
две упражнения са супер серия, три упражнения са трисет.
може и да работи, пробвай при теб как ще е.
според мен рамото е една от мускулните групи, която може добре да се изтощава докрай.
аз при рамо използвам предимно дроп серии и напомпват страхотно.
друг е въпроса какъв ти е стажа за подобно нещо...
28.09.06
14:38
Стажа ми е година и половина без никакви прекъсвания... А ще ми кажеш ли какво е дроп серия... :oops: :oops: :oops:
28.09.06
14:51
аха, примерно правиш средно рамо, упражнението ти е разтваряне встрани с дъмбели. нареждаш пред тебе двойки дъмбели 7,5 кг, 5 кг, 3 кг.
започваш с тези от 7,5, правиш 8-10 повторения, пускаш ги на земята и без почивка вземаш тези от 5 кг. с тях пак 8-10 повторения, пускаш и вземаш 3 кг и ще направиш не повече от 6-7,няма да имаш сила за повече.
по този начин много се напомпва мускула и се изтисква до край.
не ти го препоръчвам за всяка тренировка, по скоро на 3 трен. веднъж, за да стресираш.
28.09.06
15:02
Ааааааааа незнаех че на гигантската серия и се вика дроп серия... Благодаря все пак. :lol: :lol: :lol:
28.09.06
16:24
Най-често се нарича на български “разтоварваща серия”. Тези чуждици ще ни накарат да имаме нужда от преводачкогато ни говорят на български! :lol: :lol: :lol:
То всъщност хич не е смешно, де...
[quote author=“The_undisputed”]Ааааааааа незнаех че на гигантската серия и се вика дроп серия... Благодаря все пак. :lol: :lol: :lol:
Колега имаш малко грешно инфо... Гиганските серии включват 4-6 последователно изпълнявани упражнения в блок, съответно с по-големи или по-малки почивки между тях :arrow: гиганските серии и дроп сериите не са едно и също.
Малко се отклонихме от темата. Човека питаше добре, ли е да прави суперсерии от време на време за рамо, за да засили разтежа. Аз мисля, че даже е много добре, но за неговия стаж ще е по-добре да включва 2 упражнения в суперсерия отколкото 3!
05.10.06
19:51
човекат вече каза че 3 упражнения са трисет :) :!:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече