28.09.06
12:42
Ами виждате заглавието... идеята е ... правиж предно( раменна преса примерно ) веднага след това средно ( разтваряне на дъмбели примерно ) и веднага след това задно ( пак дъмбели )... Кажете си мненията ако обичате и особенно ако някой го е правил да каже дали дава ефект моля. Благодаря предварително.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
28.09.06
13:38
две упражнения са супер серия, три упражнения са трисет.
може и да работи, пробвай при теб как ще е.
според мен рамото е една от мускулните групи, която може добре да се изтощава докрай.
аз при рамо използвам предимно дроп серии и напомпват страхотно.
друг е въпроса какъв ти е стажа за подобно нещо...
28.09.06
14:38
Стажа ми е година и половина без никакви прекъсвания... А ще ми кажеш ли какво е дроп серия... :oops: :oops: :oops:
28.09.06
14:51
аха, примерно правиш средно рамо, упражнението ти е разтваряне встрани с дъмбели. нареждаш пред тебе двойки дъмбели 7,5 кг, 5 кг, 3 кг.
започваш с тези от 7,5, правиш 8-10 повторения, пускаш ги на земята и без почивка вземаш тези от 5 кг. с тях пак 8-10 повторения, пускаш и вземаш 3 кг и ще направиш не повече от 6-7,няма да имаш сила за повече.
по този начин много се напомпва мускула и се изтисква до край.
не ти го препоръчвам за всяка тренировка, по скоро на 3 трен. веднъж, за да стресираш.
28.09.06
15:02
Ааааааааа незнаех че на гигантската серия и се вика дроп серия... Благодаря все пак. :lol: :lol: :lol:
28.09.06
16:24
Най-често се нарича на български “разтоварваща серия”. Тези чуждици ще ни накарат да имаме нужда от преводачкогато ни говорят на български! :lol: :lol: :lol:
То всъщност хич не е смешно, де...
[quote author=“The_undisputed”]Ааааааааа незнаех че на гигантската серия и се вика дроп серия... Благодаря все пак. :lol: :lol: :lol:
Колега имаш малко грешно инфо... Гиганските серии включват 4-6 последователно изпълнявани упражнения в блок, съответно с по-големи или по-малки почивки между тях :arrow: гиганските серии и дроп сериите не са едно и също.
Малко се отклонихме от темата. Човека питаше добре, ли е да прави суперсерии от време на време за рамо, за да засили разтежа. Аз мисля, че даже е много добре, но за неговия стаж ще е по-добре да включва 2 упражнения в суперсерия отколкото 3!
05.10.06
19:51
човекат вече каза че 3 упражнения са трисет :) :!:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече