трениране без програма???

28.09.06
19:27

чудя се ако почна да тренирам без никаква програма,еи така квото ми скимне,разбира се да си спазвам повтпренията и упражненията за маса и релеф.искам да кажа да се сменяват постоянно видовете Упражнения и дните.ако по този начин,кат тялото е постоянно стресирано,дали няма да може да издържи дълго.мн ясно с повечко почивка.надявам се,че схванахте кво искам да ви кажа.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Хаотичното трениране не носи нищо добро. Най - малкото няма смисъл. Плюс това ще претренираш.

Rock_acdc

28.09.06
19:45

според мен също няма смисъл. Би трябвало да си изградиш една система и да адаптираш мускулите си към нея, след това да смениш с друга. Така като тренираш каквото ти падне не можеш да усетиш , какво точно е за теб и какво искат мускулите ти. Само ще си губиш енергията напразно.

28.09.06
20:05

аз ти казвам не , ама ако искаш да транираш така тренирай но като няма тренировачен план ( програма)
поже да направиш една мускулна група 1 път на 2 месеца понеже , тренираш както ти скимне и ако ти е неприятна може и да не я транираш , а в същото време ще правип ръце секи път ( така предполагам) и няма да има равномерна интензивнос за сички мусколи ...надявам си да си разбрал  , пък и трябва дисциплина в този спорт !!!!!!!!!!!!!!!

28.09.06
20:45

Що е то програма? Ами програмата е просто план. Може да бъде стандартен или нестандартен. Но трябва да го има и да е подкрепен от добри причини за създаването му. Тъй че, ако измислиш някоя екзотична програма и тя работи, няма нищо лошо...а безразборното вдигане ще доведе до големи резултати, само че в сферата на контузиите :roll:

28.09.06
21:25

мерси за отговорите.просто бях любопитен кво би станало,защото почти всеки път кат си сменям програмата от началото има ефект и тои е 2-3 месеца наи-много.след това я заменям с друга.та просто по пътя на логиката така излиза и за това.иначе знам,че сте прави и че е така както казвате.просто се питах и любопитствах,това е.
поздрави :)благодаря за отговорите!

diavolo_vam

28.09.06
23:47

Ами гледах едно момче, беше мисля, че републикански шампион. Та това момче каза, че всяка тренировка му е различна няма тренировка, която да му се повтаря. Но все пак при него помага, при теб незнам, всичко е до човека, пробвай, но все пак си направи програма коя мускулна група ще правиш!

29.09.06
10:28

За безпрограмното трениране - звучи ми несериозно, дори и ако тренираш само за тонус, препоръчвам ти да го правиш в някакъв ред.  :)


@Диаволо - Може би е имал предвид, смяната на упражнения и реда им, в който ги изпълнява..  :)

vE

03.10.06
23:04

Еми аз бях така първите 3-4 месеца...(доброто старо време)После почнах по програма и мисля че това е най-правилният вариант :lol:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1