28.09.06
19:27
чудя се ако почна да тренирам без никаква програма,еи така квото ми скимне,разбира се да си спазвам повтпренията и упражненията за маса и релеф.искам да кажа да се сменяват постоянно видовете Упражнения и дните.ако по този начин,кат тялото е постоянно стресирано,дали няма да може да издържи дълго.мн ясно с повечко почивка.надявам се,че схванахте кво искам да ви кажа.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
28.09.06
19:38
Хаотичното трениране не носи нищо добро. Най - малкото няма смисъл. Плюс това ще претренираш.
28.09.06
19:45
според мен също няма смисъл. Би трябвало да си изградиш една система и да адаптираш мускулите си към нея, след това да смениш с друга. Така като тренираш каквото ти падне не можеш да усетиш , какво точно е за теб и какво искат мускулите ти. Само ще си губиш енергията напразно.
аз ти казвам не , ама ако искаш да транираш така тренирай но като няма тренировачен план ( програма)
поже да направиш една мускулна група 1 път на 2 месеца понеже , тренираш както ти скимне и ако ти е неприятна може и да не я транираш , а в същото време ще правип ръце секи път ( така предполагам) и няма да има равномерна интензивнос за сички мусколи ...надявам си да си разбрал , пък и трябва дисциплина в този спорт !!!!!!!!!!!!!!!
Що е то програма? Ами програмата е просто план. Може да бъде стандартен или нестандартен. Но трябва да го има и да е подкрепен от добри причини за създаването му. Тъй че, ако измислиш някоя екзотична програма и тя работи, няма нищо лошо...а безразборното вдигане ще доведе до големи резултати, само че в сферата на контузиите :roll:
мерси за отговорите.просто бях любопитен кво би станало,защото почти всеки път кат си сменям програмата от началото има ефект и тои е 2-3 месеца наи-много.след това я заменям с друга.та просто по пътя на логиката така излиза и за това.иначе знам,че сте прави и че е така както казвате.просто се питах и любопитствах,това е.
поздрави :)благодаря за отговорите!
28.09.06
23:47
Ами гледах едно момче, беше мисля, че републикански шампион. Та това момче каза, че всяка тренировка му е различна няма тренировка, която да му се повтаря. Но все пак при него помага, при теб незнам, всичко е до човека, пробвай, но все пак си направи програма коя мускулна група ще правиш!
За безпрограмното трениране - звучи ми несериозно, дори и ако тренираш само за тонус, препоръчвам ти да го правиш в някакъв ред. :)
@Диаволо - Може би е имал предвид, смяната на упражнения и реда им, в който ги изпълнява.. :)
03.10.06
23:04
Еми аз бях така първите 3-4 месеца...(доброто старо време)После почнах по програма и мисля че това е най-правилният вариант :lol:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече