кажете някаква добра програма

RE

25.09.04
15:09

трнирам от 4 месеца парвите 3 тренирах по 3 дена а сека по 5 като всеки ден натоварвам различна мускулна група.
пенеделник- гърди
вторник-бицепс
сряда-почивам
четвартък-гръб
петак-трицепс
събота-рамо
неделя почижам

висок съм 1.72 тежа 65 кг. имам 34 рака . пражя опрайненията 4 серии 10 повторения както следва  :arrow:  пример (1ва серия 30 2ра 35 3та и 4та  с по 40)  искам да знам добрел и е така и ако не е попражете ме  :?

DO

25.09.04
16:53

значи може да събереш бицепс и трицепс в 1 ден!ако така ти се отразява добре карай! не прави по 5 тренировки на седмица много е ще се претоварваш!

RE

25.09.04
18:24

да и аз така мислех да направя да сабера бицепса и трицепса

но я кайете по  3-4 опражнения за мускулна група стигат ли казаха ми да правя по по малко упражнения , защото не трябва да се претоварва мускула

25.09.04
20:39

3-4 упражнения за голямите мускулни групи
2-3 за малките
по 3 тежки серии + добра загрявка.
Ако искаш да тренираш 5 пъти пробвай така:
Гърди
Крака
Гръб
Рамо
Ръце
събота и неделя почиваш

RE

25.09.04
21:57

мисля да включа крака по късно ще си направя програма за 4 дни

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1