30.09.06
10:48
Здравейте, казвам се Митко и съм на 11 год. Тежа 41 кила и съм висок 150. Порових се из сайта но не намерих тренировки като за моята възраст и тегло и затова Ви питам какво мога да направя, за да тичам по-бързо на спринт, да съм по-издържлив, да мога да правя повече лицеви упори на веднъж и да мога да мятам тежести на по-далечни разстояни и ако може тренировките да са в домашни условия без тичането разбира се. Благодаря предварително!!! :P
Прави през ден лицеви, коремни можеш да почнеш да ходиш на лостове. Бягай също през ден и си хапвай добре :)
30.09.06
11:52
Наистина яж повечко. Лицеви опори и коремни ще ти се отразят добре. По 5 серии и от свете да кажем. Тичането най - лесно - намираш си някой парк или нещо такова и почваш да въртиш. От време на време някой спринт и това е.
по принцип викат че не е хубаво , смисал че си малък да влезеш в залата , но ако имаш желание не виждам какво те спира да тренираш , а за да подобриш нещата които си написал просто ги прави и лека по лека ще ги подобруш
[quote author=“PaTriK”]по принцип викат че не е хубаво , смисал че си малък да влезеш в залата , но ако имаш желание не виждам какво те спира да тренираш , а за да подобриш нещата които си написал просто ги прави и лека по лека ще ги подобруш
Той не е писал за зала нищо :roll:
Но иначе и аз съм почнал на неговата възраст с фитнеса и незнам,но нищо ми няма засега :lol: