01.10.06
19:07
Значи , проблема е следния - помпам за бицепс от доста време , но въпреки че се е издул доста , не изглежда голям , защото по ръката имам доста мазнини и отпусната кожа (някога имах проблеми с теглото , но отслабнах) . Въпроса ми е как да ги стопя и да си надуя бицепса , така че да си изглежда както трябва .
П.С.
Пробвал съм да пия L-Carnitine .
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим01.10.06
19:14
Ами по принцип локално сваляне/орефляване няма. Колкото повече расте мускула толко би трябвало да се опъва тая кожа. При мен е обратното - кожата ми е изпъната и така пак кофти.
кофти е ми! а при мен едни стрии.... просто не ми се приказва... целия бицепс :?
02.10.06
07:27
При мен гадното е , че каквото и да правя , в долния край на ръката , кожата ми е доста отпусната . Става дума за кожата на ръката , точно при свивката .
[quote author=“chevan”]При мен гадното е , че каквото и да правя , в долния край на ръката , кожата ми е доста отпусната . Става дума за кожата на ръката , точно при свивката .
Може би с масаж може да се помогне. С масажно масло или ниакакъв лосион за тяло(има такива които тонизират и стягат). Един приятел преди да почва тренировката си за бицепс ги мажеше с някакъв крем за да му е по-еластична кожата и да избегне стриите.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече