Какво ще кажете за тази програма за качване?

psixar

02.10.06
00:07

1ви ден Гърди 4х4
2ри ден Гръб - 6х3 серии; Рамо
3ти ден Почивка
4ти ден Ръце 3х3
5ти ден Гърди 4х4; Задно рамо 2х3
6ти Крака 6х3 ръце 3х3
7ти Почивка
На 18 съм...184 79кг...искам да кача мускулна маса
Стаж около 2 години

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Ами гърба ще ти е много по 6 упражнения. И 4-5 стигат, особено щом е и с рамото. Защо 2 пъти гърди и ръце?

02.10.06
00:43

Ако упражненията са подходящо подбрани - става.

psixar

02.10.06
01:10

[quote author=“boxerg”]Ами гърба ще ти е много по 6 упражнения. И 4-5 стигат, особено щом е и с рамото. Защо 2 пъти гърди и ръце?

Защото ръцете ми изостават..и гърдите не са в най-добрата си кондиция...

02.10.06
01:12

[quote author=“psixar”][quote author=“boxerg”]Ами гърба ще ти е много по 6 упражнения. И 4-5 стигат, особено щом е и с рамото. Защо 2 пъти гърди и ръце?

Защото ръцете ми изостават..и гърдите не са в най-добрата си кондиция...

да ама едва ли това е начина :wink:

Според мен не е. Прави упражнения с дъмбели за гърдите и суперсерии за ръцете. Иначе така ще ги натовариш повече и няма да има растеж.

Skari

02.10.06
12:36

Искам само да вмъкна нещо...явно на теб ти е мерак да ти растят гърдите, но незнам дали не си забелязал като цяло програмата ти е 110% ПРЕТРЕНИРАЩА ЗА ТРИЦЕПСА.Ти направо го смазваш ... и втората ти тренировка за гърди няма да е със същатата интезивност като 1-вата.
Моето предложение е с 1-та тренировка за гърди да изключиш лостовете и да правиш само с дъмбели.Обмисли го добре и прецени сам.

psixar

02.10.06
13:27

[quote author=“KickBoxer”]
Моето предложение е с 1-та тренировка за гърди да изключиш лостовете и да правиш само с дъмбели.Обмисли го добре и прецени сам.

Благодаря много....ще се обмисли..а това за трицепса не се бях сетил...уфф...още промени..
вчера 1 час с един фитнес инструктор сме обмисляли варианти...  :x

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1