02.10.06
00:07
1ви ден Гърди 4х4
2ри ден Гръб - 6х3 серии; Рамо
3ти ден Почивка
4ти ден Ръце 3х3
5ти ден Гърди 4х4; Задно рамо 2х3
6ти Крака 6х3 ръце 3х3
7ти Почивка
На 18 съм...184 79кг...искам да кача мускулна маса
Стаж около 2 години
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
02.10.06
00:10
Ами гърба ще ти е много по 6 упражнения. И 4-5 стигат, особено щом е и с рамото. Защо 2 пъти гърди и ръце?
02.10.06
01:10
[quote author=“boxerg”]Ами гърба ще ти е много по 6 упражнения. И 4-5 стигат, особено щом е и с рамото. Защо 2 пъти гърди и ръце?
Защото ръцете ми изостават..и гърдите не са в най-добрата си кондиция...
[quote author=“psixar”][quote author=“boxerg”]Ами гърба ще ти е много по 6 упражнения. И 4-5 стигат, особено щом е и с рамото. Защо 2 пъти гърди и ръце?
Защото ръцете ми изостават..и гърдите не са в най-добрата си кондиция...
да ама едва ли това е начина :wink:
02.10.06
11:35
Според мен не е. Прави упражнения с дъмбели за гърдите и суперсерии за ръцете. Иначе така ще ги натовариш повече и няма да има растеж.
02.10.06
12:36
Искам само да вмъкна нещо...явно на теб ти е мерак да ти растят гърдите, но незнам дали не си забелязал като цяло програмата ти е 110% ПРЕТРЕНИРАЩА ЗА ТРИЦЕПСА.Ти направо го смазваш ... и втората ти тренировка за гърди няма да е със същатата интезивност като 1-вата.
Моето предложение е с 1-та тренировка за гърди да изключиш лостовете и да правиш само с дъмбели.Обмисли го добре и прецени сам.
02.10.06
13:27
[quote author=“KickBoxer”]
Моето предложение е с 1-та тренировка за гърди да изключиш лостовете и да правиш само с дъмбели.Обмисли го добре и прецени сам.
Благодаря много....ще се обмисли..а това за трицепса не се бях сетил...уфф...още промени..
вчера 1 час с един фитнес инструктор сме обмисляли варианти... :x
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече