03.10.06
17:44
Искам да ви попитам каква риба е добре да се яде? Знам, че риба тон е много подходяща, но е и доста скъпа. За скумрия четох някаде в сайта че не се препоръчвала за ядене, заради високо количество на живак.
Експерти на европейската Администрация по хранене и здравеопазване, съветват населението да ограничат, дори да избягват, консумирането на акула, риба – меч и скумрия. Експертите по токсикология смятат, че човек трябва да промени хранителните си навици по отношение консумирането на определени видове риба, тъй като живакът има способността да кумулира в организма и да има токсични ефекти.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
03.10.06
19:05
Аз ям само шаран
03.10.06
20:30
За скумрията се знае за живакът, но 1 път седмично е в рамките на нормалното. Във всяка риба има живак просто при нея е с завишено количество.
Извод - всякаква риба става за ядене. 2-3 седмично.
Абе каквата има... какви са тия претенции. :lol:
Тона бил добър...
То ако се почне с кусурите, нищо няма да се хапне, шарана мирише на тиня, скумрията имала живак, на акулата и мирише устата... :lol:
П.П. Не съм вкусвал по вкусно нещо от риба на въглен. Препоръчвам.
04.10.06
00:32
Най-добрия вариант е с.омгата заради омега-3(ЕПК и ДХК) и омега-6. Иначе всичките стават и е хубаво поне 1-2 пъти в седмицата да се хапва.
04.10.06
12:41
Хек- а и бялата риба са също добър избор. :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече