03.10.06
20:34
Някои ще ми каже ли какво да правя за да изкарам плочки на корема в момента сам на напосим и ако трябва да пазя диета дали ще повлия на качването на ММ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим03.10.06
20:37
Ако е правилна - не. За да изградиш коремните мускули ти трябва маса и за тях. Това е често срещана грешка - хората си правят само по 30-40 повторения. Но така мускула не се уголемява. Трябва да правиш упражнения с малко повторения за маса(както при всички други) и също така пак по 4 серии с по 30ина повторения.
03.10.06
22:24
Намали сладкото и пърженото, бързите храни в смисал диунери парче пица, храните съдържашти много въглехидрати.
да ами на училище катосам какво ще ям?ям по един хамбургер дали ще се отрази и дали е добре 2-3 пати седмично каране на колело след тренировка 20-30мин?
[quote author=“botsito”]Някои ще ми каже ли какво да правя за да изкарам плочки на корема в момента сам на напосим и ако трябва да пазя диета дали ще повлия на качването на ММ?
Поредният пост който доказва,че повечето не знаят за какво става въпрос, но вече значт как да използват химиите. :x Вземи научи нещо за мускулитев човешкото тяло и биологичните процеси които протичат там,почни да тренираш,прави го 5-10г и тогава ползвай външна помощ.Ти не знаеш как се показват плочките ,а вече на Напосим взимаш :twisted: :twisted: :twisted:
04.10.06
15:44
И как искаш плочки с тоя напосим дето от него се задържа яко вода и мазнина ... ако се храниш и нечисто... и Кво в крайна сметка искаш да качваш да сваляш .. за кво земаш стероид за качване като искаш да имаш плочки ... сичко ти е такава мъгла като за начало спри стероида после зависимост от положението ти наблегни на равен на 0 или отрицателен калориен баланс и искараи плочките ...
иЛИ си свърши цикала като плюскаш здраво и после направи нвд.
05.10.06
02:16
приятел,зережи тази химия и се вземи в раце нищо не става бързо !!!
постоянството прави силата !!!
по-здрави !
05.10.06
20:03
после като ти окапат мусколите и се преварнат в лоени топки пални с вода и маз .... ще се питаш защо не си ме послушал !
05.10.06
20:50
бе да чамп млъкни как ше спре циклаа като е на 40 мг ! Прекалено голям стрес е за организма . ! Надали ще си бие прегнил и после ще зема кломид за да възвърне нормалното прозиводство на тест! .. да си свърши цикала пирамидално намлявайки дозите до 5 мг ... и тпгава да почне нвд
05.10.06
21:08
хахах после може да си направи клизма ...за да си изчисти организма ...ок аз ще млъкна нека не спира химията ...мога да ти кажа че...няма да направи кой знае какво !
дали пак няма да направя в момента ми е 4-ти ден на 40мг и ве4е качих 1см от раката и 3кг от началото на пирамидата!!!
06.10.06
14:17
[quote author=“The_Champ”]хахах после може да си направи клизма ...за да си изчисти организма ...ок аз ще млъкна нека не спира химията ...мога да ти кажа че...няма да направи кой знае какво !
бе ти не разбираш ли че не става въпрос дали ще направи нещо или не ве става въпрос за съвсем друго нещо ....
[quote author=“botsito”]Някои ще ми каже ли какво да правя за да изкарам плочки на корема в момента сам на напосим и ако трябва да пазя диета дали ще повлия на качването на ММ?
за да направиш плочки ти тр мускулна маса тлел да качваш и да правиш мускули но те няма да са перфектни на външен видл но после като минеш на програма за орелефяване ше видиш за кво иде реч :D :wink: мен ме кефат масивни плочки а не просто некъв слаб корем които има некъв релеф само шот е супер длаб......
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече