Програма без крака!

03.10.06
23:13

Някой може ли да ми даде идеи за 3 или 4 дневен тренировачен сплит за покачване на маса за средно напреднал,който обаче да не включва крака!!!

03.10.06
23:19

да вземи се регистрирай на 3 октомври и веднага постни нова тема с вапрос , който е дискотиран хиляда пъри на хиляда места
братле седми малко попрочети във форума има си отделни секции влез кадето те интересува става лесно , сравнително бързо , но поне няма да тормозиш всички наново да пишат едни и същи неща  :idea:

Дам...

Ами както тренираш до сега ама просто махаш краката. Гърди+бицепс, гръб, рамо трицепс. Тридневна, без крака.

09.10.06
16:24

[quote author=“bezstrashen”]да вземи се регистрирай на 3 октомври и веднага постни нова тема с вапрос , който е дискотиран хиляда пъри на хиляда места
братле седми малко попрочети във форума има си отделни секции влез кадето те интересува става лесно , сравнително бързо , но поне няма да тормозиш всички наново да пишат едни и същи неща  :idea:

Никой не те кара да пишеш в тия теми !!! просто спамиш с такива мнение


..............................................................

ръце
гърди
гръб
рамо

така може да правиш

FZ

09.10.06
18:53

[quote author=“Chobanov”]Някой може ли да ми даде идеи за 3 или 4 дневен тренировачен сплит за покачване на маса за средно напреднал,който обаче да не включва крака!!!

що нещеш да правиш крака сугурно щото си имаш ??? така не се тренира бодибилдинг !!! 8)

DP

10.10.06
11:35

ооо и аз крака не правя но тичам редовжо:) абе няма да е лошо се пак поне един пат седмицата или на две седмици да по клякаш малко на лег-преса или на хакен няма зна1ение вайно е се пак на ги натоваржаш от време на време ! :)

IceMan

10.10.06
11:57

само кажи колко дни искаш да тренираш и ще ти съставя програма! 3 или 4 дни ... от голямо значение е !

10.10.06
14:53

приятел не може така. не искаш крака сигурно не искаш и гръб и гърди и рамо и трапец..  :lol:  то си е мускул не можеш да го пренебрегваш просто така  :?

donscot

15.10.06
16:10

може да ги тренираш така:

1-ви ден-гърди;корем

2-ри бицепс-трицепс

3-ти гръб;рамо(можеш да вклиучиш и няколко серии за трапеца,а предмишницата аз лично не я тренирам)

защо трябва да имаш 4-ри дневен сплит?след като и за 3 дни можеш да тренираш всички мускулни групи(без крака както ти каза)

[quote author=“Ayo”]приятел не може така. не искаш крака сигурно не искаш и гръб и гърди и рамо и трапец..  :lol:  то си е мускул не можеш да го пренебрегваш просто така  :?

защо не?може би краката му вървят доста добре(аз например съм така)и стават по масивни-големи отколкото другите мускулни групи...аз например ги играя 1-2 пъти месечно колкото да не изостават...и съм забелязъл че окткато почнах да ги тенирам така...гърба започна да изглежда по голям...но в деиствителност тои не е напредвал повече отколкото краката ами те просто са мускул(при мен)които расте изклучително бързо(не че се хваля) :twisted:

Не пускай поредни постове
ASTOR

15.10.06
17:05

най-добрия тридневен е:
гърди + бицепс
гръб + трицепс
рамо корем

като уточнявам че може да имаш 3 трен на седмица а може и четири и просто да ги въртиш тия трите дена.......
основното за трен за маса е в тежестите които тръбва да са 75-80% от твоя мах

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1