03.10.06
23:16
Здравейте на всички!!!Тренирам от около година и половина вече мисля че толкова стана(как бързо минава времето)...
Години: 16(скоро ги навършвам)
Тегло: около 80кг + - 1;2
Бицепс: 38см
Гръдна-110см
Височина - 185см
Та сменял сам няколко програми първо тренирах по 3 дни в седмицата..вече като напреднах повече почнах по 4 дни и сега съм решил пак да направя някаква промяна ,защото програмата ми омръзна- А ето я и нея:
Понеделник : ГЪРДИ+Корем / Втроник: ГРЪБ / Четвъртък:-КРАКА,Рамо,Теглич / Петък: Бицепс+Трицепс+корем
Какво ще кажете за нея?Стремя се да качвам чиста мускулна маса!
П.П от скоро започнах да взимам Креатин(преди това не съм пил никъкви добавки)Преди ден-два привърших зареждащата серия!
Та - кажете си мнението за програмата и МНОГО ще съм благодарен ако ми препоръчате някаква друга програма :D
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим03.10.06
23:20
Тренирал съм точно по тая(за подредбата на мускулните групи говоря) която си постнал. Добре беше. Пробвай пък то сам ще видиш как ще е, ама не вярвам да не останеш доволен.
04.10.06
09:40
И моята програма е подобна. Става ама трябва мн добре да си направищ хранителния режим.
Ето това е 4 дневната програма за теб! http://www.bb-team.org/training/000160.php
06.10.06
13:03
Благодаря :lol:
Както казах и на още едно мястно - упражненията са едни и същи.Нови няма да измислиш,само трябва да тренираш.Просто трябва да се храниш правилно и ще качиш.А и не забравяй,че си още много малък.Ти едва сега ще започваш да растеж,спокойно :)
15.10.06
16:35
съм чел че тренировката ти не трябва да трае повече от 1 час и 30 мин:)
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече