04.10.06
17:23
Здравейте !
Аз съм на 18 години.С тегло 81 кг и височина 180-1 см.
Значи правя една тренировка,дадена тук в сайта,която се прави в домашни условия.Правя упражненията:
За корема:
Коремни преси (3 серии x 30 повторения на серия)
За гърдите:
Лицеви опори на земя (3x30)
Лицеви опори с поставяне краката на стол (3х30)
За краката:
Клекове (3x30)
Надигане на пръсти (3x30)
Подскоци (3x30)
За ръцете:
Бицепсово сгъване с гиричка от 5 кг (3x30)
Концентрирано сгъване (3x30)
Значи проблема ми е следния.Правя си упражненията,но с всеки изминал ден нямам сила да направя нужните бройки,като се има в предвид,че един ден тренирам - един ден почивам.Демек правя ги през ден,но нямам силите за нужните бройки.Накрая вече,усещам как изнемогвам. :( :x Да ги намаля ли на половината и да си оставя само коремните преси на тая бройка,или да не ги променям.Дайте съвет. :?
П.С:
Значи започнах да си правя упражненията в нас от 25 септември.Мисля да потренирам до 25 октомври в нас и после да почна да ходя на фитнес.Неисках веднага да почна,а поне малко да се стегна и да вляза във форма,иначе вчера си взех Amino Acid 2700 на Universal от Пиротска и смятам да почна да ги пия,чак когато почна фитнеса.(Смятам също така само това да пия,без други неща поне за момента де).Това е моето мнения.Бих желал да чуя и вашето мнение.Все пак има някой,които са доста навътре с материала.Благодаря Ви предварително. :) :wink: :wink:
04.10.06
18:45
Ако до сега не си спортувал активно е нормално да изнемогваш. Прери да започна да ходя в залата и аз тренирах вкъщи и то доста повече от месец - два. Отначало е кофти защото не си свикнал на изтощението на тялото си за такъв период от време(1-2 дни). Ако си спортувал нещо вече въпроса е друг.
04.10.06
20:06
Там е въпроса,че не съм спортувал и най - вероятно си прав,но какво ще ме посъветваш? :?
04.10.06
20:11
Продължавай така. Почивай малко повече между сериите. Така бъди и във фитнеса. Почивка от по 2 минути между сериите. В началото така. Като напреднеш вече не повече от 1 минута почивка, ама до тогава има време и все пак ще навлезнеш малко.
П.С. Чети повечко в сайта.
04.10.06
22:43
Ок,мерси много пич за съветите. :) :wink: :wink: