06.10.06
00:01
Не че нещо но просто бедрата ми са огромни... без никакви мазнини красиви и чисти изпъкнали оформени мускули... Ще питате къде е проблема? Подяволите тренирал съм за крака 5-6 пъти откакто тренирам (1,5год почти...) нямам никаква сила в тия красавци, нито издръжливост... не ги тренирам от страх да не би да изпреварят прекалено много другите групи, явно генетиката ми е такава... но защо като са толкова големи и твърди,а пък няма сила в тях?Едва едва клякам с 50-60 а някои пичове с много по слаби крака не мога да им преброя дисковете по лоста...
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
HS Labs Creatine Powder
Креатин монохидрат
Още предложения от BB-Shop
06.10.06
09:22
Колко см е обиколката на бедрата ти?
Ами значи първо да си кажа другите мерки и годините, защото под огромни бедра имам на предвид сравнително с развитието на другите мускули:
17 год
ръст:182-183
тегло:85кг
ръка:39-40см
гръдна обиколка:109
Бедро:68-70см
А пък да не би да става въпрос на втълпение? Защото всички мои познати ми казват “малее какви бедра... “кви са тия бутове” и тем подобни.. да не би просто така да изглеждат? но пак казвам нямам никаква сила в тях...
06.10.06
11:33
[quote author=“DissenteR”]Ами значи първо да си кажа другите мерки и годините, защото под огромни бедра имам на предвид сравнително с развитието на другите мускули:
17 год
Кажи си и колко ти е обиколката на талията това също е важно иначе какво е това 68-70 ? ако са 68 големи но добре 70 също просто не си слагай краката приоритет за да не стане диспропорция
А прасеца колко ти е не гледай само бедрото
и накрая кажи и ханша за да имам обща представа
[quote author=“DissenteR”]Ами значи първо да си кажа другите мерки и годините, защото под огромни бедра имам на предвид сравнително с развитието на другите мускули:
17 год
ами на мене бедрата са ми 65см, прасеца 40 и да ти кажа не са много големи. Според мене е внушение.
п.п защо темата е в упражнения?
[quote author=“HuKouCu”][quote author=“DissenteR”]Ами значи първо да си кажа другите мерки и годините, защото под огромни бедра имам на предвид сравнително с развитието на другите мускули:
17 год
ами на мене бедрата са ми 65см, прасеца 40 и да ти кажа не са много големи. Според мене е внушение.
бахти кви са тия 70тки които са си натурално чисти дая снимка че не вервам мойте са 65 ама не са ми мн чисти а клековете правя с 150 и мисля че пак са малко
...и какъв е проблема, че не са силни? Щанги ли ще тренираш?
Просто се захвани с бягане, че да ти се вдигне издръжливостта и да оформиш малко и си тип топ. Издръжливостта, не се определя до голяма степен от мускулатурата, а от вътрешните органи.
07.10.06
00:23
пич да ти кажа чесно мойте крака са 60 :) прасец 40 и на пресата за крака бласкам с 150 :) а краката са ми по малки,да но има едно условие - лека атлетика !!! тичай са ще кажеш че ще отслабнеш не няма пий разбит банан с прясно мляко преди да бягаш !!! хем релеф хем чудо !!!
07.10.06
00:24
сори за не точно опотребените думи “мойте крака” - мойте бедра !!!
[quote author=“Lucifer_”][quote author=“HuKouCu”][quote author=“DissenteR”]Ами значи първо да си кажа другите мерки и годините, защото под огромни бедра имам на предвид сравнително с развитието на другите мускули:
17 год
бахти кви са тия 70тки които са си натурално чисти дая снимка че не вервам мойте са 65 ама не са ми мн чисти а клековете правя с 150 и мисля че пак са малко
И на мен ми е малко странно - досега никога не си ги бях мерил, ама прочитайки темата ги измерих(не знам, дали съм измерил правилно..предполагам че не особено :lol: )
57см
183-4см, 87кг, ръка 39-40, гръдна около 110-115см(и гръдната не знам дали правилно съм я мерил)
Давам ги за сравнение, защото сме приблизително близки по данни, ама иначе..щом са ти мускул - дреме ти.
Ако са ти толкова проблемни и аз бих ти препоръчал тичане и намаляване на силовите/културистични упр. за тях.
Аааа и..не тренирам нещо специално за крака - ходене и отвреме на време...клек(с малко кила) след трен. за рамо.
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече