06.10.06
00:01
Не че нещо но просто бедрата ми са огромни... без никакви мазнини красиви и чисти изпъкнали оформени мускули... Ще питате къде е проблема? Подяволите тренирал съм за крака 5-6 пъти откакто тренирам (1,5год почти...) нямам никаква сила в тия красавци, нито издръжливост... не ги тренирам от страх да не би да изпреварят прекалено много другите групи, явно генетиката ми е такава... но защо като са толкова големи и твърди,а пък няма сила в тях?Едва едва клякам с 50-60 а някои пичове с много по слаби крака не мога да им преброя дисковете по лоста...
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим06.10.06
09:22
Колко см е обиколката на бедрата ти?
Ами значи първо да си кажа другите мерки и годините, защото под огромни бедра имам на предвид сравнително с развитието на другите мускули:
17 год
ръст:182-183
тегло:85кг
ръка:39-40см
гръдна обиколка:109
Бедро:68-70см
А пък да не би да става въпрос на втълпение? Защото всички мои познати ми казват “малее какви бедра... “кви са тия бутове” и тем подобни.. да не би просто така да изглеждат? но пак казвам нямам никаква сила в тях...
06.10.06
11:33
[quote author=“DissenteR”]Ами значи първо да си кажа другите мерки и годините, защото под огромни бедра имам на предвид сравнително с развитието на другите мускули:
17 год
Кажи си и колко ти е обиколката на талията това също е важно иначе какво е това 68-70 ? ако са 68 големи но добре 70 също просто не си слагай краката приоритет за да не стане диспропорция
А прасеца колко ти е не гледай само бедрото
и накрая кажи и ханша за да имам обща представа
[quote author=“DissenteR”]Ами значи първо да си кажа другите мерки и годините, защото под огромни бедра имам на предвид сравнително с развитието на другите мускули:
17 год
ами на мене бедрата са ми 65см, прасеца 40 и да ти кажа не са много големи. Според мене е внушение.
п.п защо темата е в упражнения?
[quote author=“HuKouCu”][quote author=“DissenteR”]Ами значи първо да си кажа другите мерки и годините, защото под огромни бедра имам на предвид сравнително с развитието на другите мускули:
17 год
ами на мене бедрата са ми 65см, прасеца 40 и да ти кажа не са много големи. Според мене е внушение.
бахти кви са тия 70тки които са си натурално чисти дая снимка че не вервам мойте са 65 ама не са ми мн чисти а клековете правя с 150 и мисля че пак са малко
...и какъв е проблема, че не са силни? Щанги ли ще тренираш?
Просто се захвани с бягане, че да ти се вдигне издръжливостта и да оформиш малко и си тип топ. Издръжливостта, не се определя до голяма степен от мускулатурата, а от вътрешните органи.
07.10.06
00:23
пич да ти кажа чесно мойте крака са 60 :) прасец 40 и на пресата за крака бласкам с 150 :) а краката са ми по малки,да но има едно условие - лека атлетика !!! тичай са ще кажеш че ще отслабнеш не няма пий разбит банан с прясно мляко преди да бягаш !!! хем релеф хем чудо !!!
07.10.06
00:24
сори за не точно опотребените думи “мойте крака” - мойте бедра !!!
[quote author=“Lucifer_”][quote author=“HuKouCu”][quote author=“DissenteR”]Ами значи първо да си кажа другите мерки и годините, защото под огромни бедра имам на предвид сравнително с развитието на другите мускули:
17 год
бахти кви са тия 70тки които са си натурално чисти дая снимка че не вервам мойте са 65 ама не са ми мн чисти а клековете правя с 150 и мисля че пак са малко
И на мен ми е малко странно - досега никога не си ги бях мерил, ама прочитайки темата ги измерих(не знам, дали съм измерил правилно..предполагам че не особено :lol: )
57см
183-4см, 87кг, ръка 39-40, гръдна около 110-115см(и гръдната не знам дали правилно съм я мерил)
Давам ги за сравнение, защото сме приблизително близки по данни, ама иначе..щом са ти мускул - дреме ти.
Ако са ти толкова проблемни и аз бих ти препоръчал тичане и намаляване на силовите/културистични упр. за тях.
Аааа и..не тренирам нещо специално за крака - ходене и отвреме на време...клек(с малко кила) след трен. за рамо.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече