Въпрос свързан с тренировъчна програма от саита

07.10.06
14:14

Значи аз  си харесах програмата засваляне(четиридневния сплит) но проблема ми е че съм бая тежък и немога да се набирам.Та вапросът ми е(знам че е бая сложен)с какво мога да заместя въпросните набирания в 4 ден? Моля за бързи отговори защото мисля да я почвам от понеделник. :roll:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим
Shyne

07.10.06
21:50

ха не е сложен въпрос ,може да ги заместиш със вертикален скрипец

[quote author=“georgi_georgiev87”]ха не е сложен въпрос ,може да ги заместиш със вертикален скрипец

Да. С повечко килограми ще стане работата.

07.10.06
22:57

да момчета и аз се сетих за това но не сте погледнали програмата,проблема е че в същия ден го има това упр. а аз искам да  допълня гърба затова си търся още едно.

Погледнах я. Точно затова казвам с повече килограми, т.е. да е по - тежко упражнението. Ти така и така имаш 5 упражнения в този ден за гръб, като махнеш едно ще станат 4 което пак няма да е малко.

07.10.06
23:04

благодаря момчета ще пробам ако има други предложения моля споделете ги.  :lol:

DP

08.10.06
00:02

Може и да неможеш да се набираш но се мъчи там и аз неможех но сега мога !

08.10.06
00:05

:D Абе не точно така,аз също неможех да се набирам,тежах 65 кг. На скрипеца обаче (зад глава),вдигах 50 3 пъти (гърбът ми беше повече от жалък),след това килограмите на скрипеца се качиха на 55,60,70 с помощ,тогава се усетих колко вдигам и скокнах на лоста...всичко си беше наред...вече можех да се набирам  :D

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1