07.10.06
14:16
Тренирам вече 10 месеца.
От самото начало тренирам по следната програма
Пон. гръб 4 упражнения
Втор. бицепс 3упр. + коремни преси
Сря. рамо 4упр. + трапец
Чет. трицепс 3упр. + коремни преси
Пет. гърди 4упр.
Съб. крака 3упр. + предмишница 2упр.
Нед. почивка
Април месец почивах една седмица. Други почивки нямам.
Като маса и сила намам застой. Вземам креатин.
Ако има значение 16год. 77килограма 170см
Въпросът ми е дали не претренирам.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим07.10.06
14:37
Не претренираш.Може да тренираш 6 дни в седмицата,но като гледам програмата ти, времето за една тренировка не би трябвало да превишава 50мин.Защо не опиташ 1во да тренираш гърдите, пък на следващия ден трицепса?
Стига сте писали глупости,кое му е нормалното на тая тренировка.Той е някакво хлапе и тренира 6 дни.И като зная как се хранят 99% от трениращите хлапета и ми става ясно,колко ще дръпне.Повече от 4-ри дни не му трябват,той да не е професионалист,че тренира цяла седмица.
07.10.06
19:37
и 7/7 може да тренира ако става въпрос за 1 муск. група на тренировка и никъде не е казал какво яде, така че не бързаи да се изказваш и нищо да не ядеше тва не му пречи да си тренира кат пич,просто резултатите ще доидат по-бавно.
Ям по 5 пъти на ден и то каквото трябва. Пия креатин. И резолтатите са си супер. В началото преди 10 месеца бях 70кг а сега съм 77кг. Ръката ми беше 33см а сега е 37.5см.
07.10.06
20:13
Щом ти се чувстваш добре и не си в застой значи не претренираш. Тренираш по 1 мускулна група на ден, казваш че се храниш правилно, взимаш креатин даже, а ако и почиваш както трябва ще вървиш само нагоре.
Принципно е добре, но за 10 месеца..не виждам особен смисъл да тренираш по 1 мускулна група на ден - остави го за по нататъка.
Иначе..подредбата ми е малко странна - бицепс след гръб, гърди след трицепс, а преди трицепса - рамо?
Що не ги поразмениш, като гледаш да не натоварваш група от предишна тренировка в следващата.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече