Упражнения за изгарания на мазнините по корема бицепса

07.10.06
14:49

някои ли да ми каже какви упражнения се правят за изгарания на мазнините по корема бицепса.За корема знам че трябват коремни преси но някои може и да знае и някое друго по ефективно упражнение

07.10.06
15:49

Ако искаш да изгаряш мазнини прави кардио 3 или 4 пъти в седмицата по 30минути. По възможност прави кардиото сутрин на гладно. Купи си и Л-карнитин.

07.10.06
17:42

И диета :)

07.10.06
17:55

[quote author=“larousse”]И диета :)

а може ли да ми кажеш каква по точно

07.10.06
18:03

Може да ти кажа, ама няма да ти е интересно. Вземи прочети малко.
Диетата е Високо-Мазнинна Ниско Въглехидратна.
Така наречената НВД.

И също така трябва да тренираш цялото тяло.
Иначе може да пробваш и с горелка да гориш мазнини, но не ти препоръчвам ;)

07.10.06
18:43

[quote author=“larousse”]Може да ти кажа, ама няма да ти е интересно. Вземи прочети малко.
Диетата е Високо-Мазнинна Ниско Въглехидратна.
Така наречената НВД.

И също така трябва да тренираш цялото тяло.
Иначе може да пробваш и с горелка да гориш мазнини, но не ти препоръчвам ;)

Кажи ше ми е интересно

Диета + кардио тренировка задължително. Не можеш да свалиш локално. Сваляш навсякъде и качваш навсякъде.

08.10.06
09:08

[quote author=“Bodybilder”]някои ли да ми каже какви упражнения се правят за изгарания на мазнините по корема бицепса.За корема знам че трябват коремни преси но някои може и да знае и някое друго по ефективно упражнение

НВД(Ниско Въглехидратна Диента) + Кардио тренировки и упражнения за корем можеш да вкараш

12.10.06
11:37

прави коремни преси сутрин на гладно така организмат изгаря само мазнините тъи като сутрин е освободен от ваглехидрати прави нвд тва е много добро ре6ение но не бади краен за6тото ако подлойи6 организма на ваглехидратен глад после 6те се омазни6 о6те повече.Просто ве4ер ограничаваи ваглехидратите

12.10.06
11:37

прави коремни преси сутрин на гладно така организмат изгаря само мазнините тъи като сутрин е освободен от ваглехидрати прави нвд тва е много добро ре6ение но не бади краен за6тото ако подлойи6 организма на ваглехидратен глад после 6те се омазни6 о6те повече.Просто ве4ер ограничаваи ваглехидратите

12.10.06
12:29

[quote author=“rumbata304”]прави коремни преси сутрин на гладно така организмат изгаря само мазнините тъи като сутрин е освободен от ваглехидрати прави нвд тва е много добро ре6ение но не бади краен за6тото ако подлойи6 организма на ваглехидратен глад после 6те се омазни6 о6те повече.Просто ве4ер ограничаваи ваглехидратите

Коремните преси не са най-доброто кардио,но както и да е...

12.10.06
12:39

Аз до колкото знам коремните преси не свалят мазнини,те си правят самата преса,пък мазнините отгоре само стоят и крещат ‘диетааа,кардиооооо”  :D :lol:  :D

12.10.06
15:18

напротив когато се правят сутрин имат изчитващ и оформящ ефект :shock:
Естесвено те не са единственото не6то най важна е диетата :
не яж бял хляб и ваглехидрати вечер и пий много водаааа (ако може с лимон изстиакан в нея)
кардиото са6то не е на последно място както казжат колегите (якоооооо)

13.10.06
10:01

[quote author=“rumbata304”]напротив когато се правят сутрин имат изчитващ и оформящ ефект :shock:
Естесвено те не са единственото не6то най важна е диетата :
не яж бял хляб и ваглехидрати вечер и пий много водаааа (ако може с лимон изстиакан в нея)
кардиото са6то не е на последно място както казжат колегите (якоооооо)

Ами естествено,че като се правят сутрин на гладно ше гориш мазнини,но примерно бягане или велоергометър при тях се горят значително повече.

29.10.06
01:34

а за човек който е на ВВД и упражнения за маса, подходящи ли са коремните преси сутрин за изгаряне на мазнини, няма ли да загуби мускулна маса. дефакто аз се опитвам да изчистя мазнините от корема, само там имам, защото нямам релеф там, но пък съм слаб 187 и 77кг. някой може ли да ми предложи нещо.

29.10.06
20:12

[quote author=“stan40”]а за човек който е на ВВД и упражнения за маса, подходящи ли са коремните преси сутрин за изгаряне на мазнини, няма ли да загуби мускулна маса. дефакто аз се опитвам да изчистя мазнините от корема, само там имам, защото нямам релеф там, но пък съм слаб 187 и 77кг. някой може ли да ми предложи нещо.

То каквото и да правиш ще сваляш малко мускули няма как !
Но за да го издегнеш белтъчно хранене след кардио.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1