Добра ли е тази програма

07.10.06
15:22

Първи ден-Гърди,Корем. Втори ден- Бицепс,Трицепс,Рамо. Трети ден-Почивка. Четвърти ден-Гърди,Корем.Пети ден-Бицепс,Трицепс,Рамо. Шести ден-Почивка. Седми ден- Гръб.
А да ли ще е добре да тренирам в един ден за всичко със суперсерий (гърди,бицепс,трицепс.....)

Програмата ти куца. Ще претренираш ръцете и гърдите.По едно време мислех, че изобщо няма да го тренираш тоя гръб.Не даваш никво инфо за броя на сериите и упражненията.

07.10.06
17:58

[quote author=“MI5”]Програмата ти куца. Ще претренираш ръцете и гърдите.По едно време мислех, че изобщо няма да го тренираш тоя гръб.Не даваш никво инфо за броя на сериите и упражненията.

а можеш ли да ми кажеш някаква подобна програма която да набляга върху ръцете и гърдите

07.10.06
18:08

Аз бих направил така:

П-Бицепс,трицепс,корем

В-Гърди,рамо

С-почивка

Ч-Бицепс,трицепс,корем

П/С-Гръб,корем

Макар че ми е странно желанието ти от повтаряне на тези мускулни групи и отсъствието на други.Само да ти кажа че ако ще тренираш така,на мускулна група няма да правиш повече от 3 упражнения макс.Освен ако не пиеш някакви добавки  :D

07.10.06
18:12

Искам възможно по бързо да направа релеф на тази група мускулиа добавки не пия никакви
А тази програма добра ли е
Понеделник

Гръб

набирания на лост 3 5
гребане с щанга 5 10
мъртва тяга 5 10

Трицепс

разгъване на дъмпел зад глава 5 15
изтласкване на щанга от лег с тесен хват 5 10
кофички на лежанка 3 10

Сряда

Гърди

изтласкване на дъмпели от лег 4 10
изтласкване на щанга от лег 6 10
разтваряне (флайс) с дъмпел от лег 4 10
Пулоувър 4 10

Бицепс

Бицепсово сгъване с щанга  4 20
Бицепсово сгъване с дъмбели 4 20
концентрирано сгъване 4 20

Четвъртък

Рамо

разтваряне с гири от стоеж 3 10
раменни преси с щанга от седеж 3 10
разтваряне с гири от наклон 3 10

видях тази програма някъде по форума и и направих малка промяна човекът който си е направил тази програма да не ми се сърди  :wink:

07.10.06
18:18

Може и:

П-Гърди,трицепс

В-гръб,бицепс

С-почивка

Ч-Гърди,рамо

П-Бицепс,трицепс

Даже тази програма по-бих ти я препоръчал,по-добра излезна май,щом не пиеш нищо и искаш релеф,нали си знаеш,малко кг. повечко повторения,по 2 упражнения на мускулна група,на гърба и гърдите 3.

07.10.06
18:25

горната програма която съмм написал(по подробната програма не най-първата) дали е добра

07.10.06
18:30

Абе кой знае какъв си скакалец  :wink:  Релеф щял да прави,ти от колко време тренираш ? И като започнеш със бицепс и трицепс и на другия ден имаш мускулна треска,как ще правиш гърдите ? Боже,всичко живо е професионалист вече  8)  Сигурно тренирате от няколко месеца и вече се вземате на сериозно.И като не пиеш добавки си голям мъж ли ?Не си губете времето и парите за зали,това е моя съвет :)

[quote author=“Bodybilder”]изтласкване на щанга от лег 6 10

Тези шест серии работни ли са или има и загряващи в тях? Защото си мисля, че повече от четири работни едва ли ще ти се отразят добре.

П.П. По въпроса за “бързо”-то - за себе си съм се уверил, че който е “бързал” в тренировките, далече не е стигнал. :)

07.10.06
18:37

ми аз не са, професионалист и затова пиша тука за да може тези които са професионалисти да ми кажат дали е правилно тренирам от 8 месеца и не гълтам ништо.А за изтласкването на щанга от лег има 5 работни и една загравяща серия.Сега дано прифесионалистите си кажат мнението и вече да тренирам по програма.

П.П. Не хода по зали а тренирам в нас.

07.10.06
18:54

Батка,във вас няма да стане.Ходи на зала,там си е друго.Ще видиш нещо,ще попиташ някого.да не говорим,че винаги ще има кой да ти помогне в тренировката .Сам вкъщи не е работа,а добавки пий иначе няма да стане нищо.то ако беше така всеки за 20лв. щеше да е здрав :) ти от къде си ?

07.10.06
19:01

[quote author=“baihu”]Батка,във вас няма да стане.Ходи на зала,там си е друго.Ще видиш нещо,ще попиташ някого.да не говорим,че винаги ще има кой да ти помогне в тренировката .Сам вкъщи не е работа,а добавки пий иначе няма да стане нищо.то ако беше така всеки за 20лв. щеше да е здрав :) ти от къде си ?

за зала нямам време а за добавките не е до парите а е до тва че просто не искам да пия нищо искам да си е естествено въпреки че ше отнеме повече време.

07.10.06
19:22

А кой ти е казал,че добавките са нещо вредно :) Ако не пиеш нищо само ще си изтощиш организма.И как така нямаш време а искаш да постигнеш нещо.Ти имаш ли си представа,че цялото ти ежедневие се променя,когато започнеш да тренираш сериозно.Както казах,не си губи времето ако не си сериозен.Така мускули не се правят.

08.10.06
08:59

[quote author=“Offspring”]Може и:

П-Гърди,трицепс

В-гръб,бицепс

С-почивка

Ч-Гърди,рамо

П-Бицепс,трицепс

Даже тази програма по-бих ти я препоръчал,по-добра излезна май,щом не пиеш нищо и искаш релеф,нали си знаеш,малко кг. повечко повторения,по 2 упражнения на мускулна група,на гърба и гърдите 3.

Става да но вместо в петък да прави Бицепс , Трицепс по добре да сложи крака .... Така претренирва ръцете

08.10.06
09:32

Да,то е най-добре,но просто видях че той държи да си претренира ръцете и това си е.Дано ни послуша че няма смисъл  :?

08.10.06
09:55

[quote author=“Offspring”]Да,то е най-добре,но просто видях че той държи да си претренира ръцете и това си е.Дано ни послуша че няма смисъл  :?


Еми да бицепса и трицепса се тренират в седмицата по един път ... тва им е напълно достатъчно .. Повече тренировки не значи повече мускули  :wink:

08.10.06
12:58

[quote author=“baihu”]А кой ти е казал,че добавките са нещо вредно :) Ако не пиеш нищо само ще си изтощиш организма.И как така нямаш време а искаш да постигнеш нещо.Ти имаш ли си представа,че цялото ти ежедневие се променя,когато започнеш да тренираш сериозно.Както казах,не си губи времето ако не си сериозен.Така мускули не се правят.

сериозен съм ама за зала нямам време защото тренирам вечерта

FI

08.10.06
13:19

Е че няма ли зали дето да работят до 22 часа???

08.10.06
15:44

абе ти си уникум , как ги измисляш тия програми :o по-добре послушаи какво ти казват хората ,така ще имаш повече успех

12.10.06
22:06

и аз тренирам по тази програма

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1