Програма за маса

SA

09.10.06
01:01

1ви ден - Гърди, рамо, корем
3ти ден - Гръб, трапец, трицепс
5ти ден - Крака, бицепс, корем

Гърди
дъмбели от лег - 4х8
флайс - 4х8
кофички - 3х8

Рамо
преси с дъмбели зад врат - 4х8
преси с дъмбели пред гърди - 4х8
разтваряне на ръцете с дъмбели - 4х8

Корем
преси - 4х20
повдигане на крака - 4х20
извивки с дъмбел - 4х10

Гръб
мъртва тяга - 4х10
гребане с дъмбел - 4х8

Трапец
повдигане за трапец - 4х8

Трицепс
френск преса с дъмбели - 4х8
кофички на лежанка - 4х8
разгъване за глава - 4х8

Бицепс
бицепсово сгъване с дъмбел - 4х8
концентрично сгъване - 4х8

Някакви забалежки :roll: ?

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

09.10.06
09:17

е какво 2 дена тренираш после 2 почиваш и пак един тренираш ли ... нещо не разбирам как е подреден тренировъчния сплит във времето ?!? :roll:
А и бицепс със крака не ми звучи добре .... като цяло не одобрявам да се тренира гора част на тялото с краката в една тренировка.

Имаш само 2 упражнения за гръб. Направи ги 4 като вкараш набиране задължително. Също така + едно упражнение с щанга за гърди. Добре си се ориентирал съм флайсовете но 1 упражнение е  добре да имаш и с щанга.

SA

09.10.06
20:23

2ри ден е всъщност 3ти, грешка. Проблема е че тренирам в нас и нямам други пособия. Тия дни ще си намеря щанга и още малко тежести (за мъртвата тяга са ми малко вече), а по-късно мисля да си купя и чупеща се лежанка. В панелката никъде нямам хубаво място за набирания, и се чудя къде мога да монтирам някой лост. На вратата си смачках пръстите и 3 от 6 рамки са изкъртени. Като си взема лост ще правя “добр утро”. Докато карам само с тия две упражнения за гръб, по-добре ли ще е да го тренирам 2пъти в седмицата?

П.С. Някой може ли да ми каже колко горе-долу върви един обикновен хромирани лос?

10.10.06
18:05

лост можеш и сам да си направиш взимаш една траба там колко точно дълга незнам , правиш и стопери(мястото кадето се спират тежестите) и ако искаш е караш на стругар прави ти 2 резби копуваш едни шайби и си готов  :wink:
а за гърба ,най важното упражнение е набиранките , лостове трябва да има в всяко училище ! Успех

10.10.06
18:26

[quote author=“Sane”]
П.С. Някой може ли да ми каже колко горе-долу върви един обикновен хромирани лос?


50ина лева.  :)

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1