09.10.06
16:17
според вас мога ли да изкарам плочки само с каране на колелото по 30мин след тренировка без да правя диета ???
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим09.10.06
16:26
Не Приятел , диетата е най- важното .Ако ще и по 3 часа да караш колело на ден , ако не ти е във фред храненето плочки няма да видиш . :D
Ако в момента имаш малък процент мазнини, и просто трябва да си направиш плочките - да. Но няма да се разминеш само с каране на колело, а трябва по-сериозно внимание на коремните мускули да обърнеш. Ако си “мазен” обаче... нема начин.
А какво ти пречи диетата?
09.10.06
18:36
Коремните мускули се изграждат най - трудно и губят най - лесно. Трябва ти диета + кардио + 2 упражнения за корем, едното от които с тежест и малко повторения, а другото към 20-30 повторения.
09.10.06
19:03
Виж сега, относително е...аз съм сравнително чист, имам некви плочки като примерно сега не съм тренирал от 2 седмици, а корем от повече. Единствено хода да тичам всеки ден или през ден по 2.5-3 км. Диета съм спазвал само веднъж в живота си и бех в депресия, щото не съм свикнал от тая простотия наречена диета....
И какво означава това че не може да се изкарат плочки без диета? Аз познавам сумати баскетболисти и спортисти от други спортове, които са мноого далеч от спазване на диета пък имат плочки. Зависи колко се движиш...принципно колелото не е най-доброто кардио, но е по добре от нищо.
09.10.06
21:11
хмм според мен може и без диета стига да имаш добър метаболизъм :) аз нямам диета ям като свиня имам релеф и правя маса ;) ....корема ми е като зид :) поне днес ме похвалиха така ... но аз правя 4 упражнения за корем !
09.10.06
23:34
ем тои и трапеца ти е като зид, оште някои мускул като зид имаш ли а
ем тои и трапеца ти е като зид, оште някои мускул като зид имаш ли а
Глутеуса :twisted: :lol: :lol:
10.10.06
00:14
няма да казвам друго какво ми е като зид ... ще бъде много просташко :) ами да релефа ми е по добър от масата ... сега мисля да я качвам !
Момчета, отклонявате се от темата ;)
Аз пък винаги съм имала плочки без да полагам особени усилия и съм забелязала, че моите коремни мускули пък най-лесно се развиват... Може би е ген. Сега пак си имам плочки, ама благодарение на няколко години безразборно хранене и някои хормонални проблеми, не са особено добре видими...
Ама мисля, че в общия случай трябва да диета. Не само заради плочките, от общи съображения. Ама авторът на темата нещо се покри...
10.10.06
10:44
наи бързо маса ше ка4иш със бани4ки и кроасани
10.10.06
11:18
хаха с баница и боза може :) кроасаните ми засищат апетита :) и ми дават сила :) .... 10 кроасана и 2 бози !
10.10.06
11:22
ба 10 кроасана наведнъж ли ве как ги изяждаш тва ве
10.10.06
11:24
не са много ... на мен ми стигат толкова ... отклоняваме се от темата приятели !
10.10.06
13:58
ае има хора , които са излишни и единствено спамят в тоя форум .
Та ... сетете се сами кои са ...
Няма плочки с вело
давай яко диета .
[quote author=“botsito”]според вас мога ли да изкарам плочки само с каране на колелото по 30мин след тренировка без да правя диета ???
Не, ако нямаш нужния ген, а щом сега не ти се очертават, малко вероятно е да ги имаш/въпросния ген/
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече