09.10.06
16:17
според вас мога ли да изкарам плочки само с каране на колелото по 30мин след тренировка без да правя диета ???
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Creatine Capsules
Креатин монохидрат капсули
Още предложения от BB-Shop
09.10.06
16:26
Не Приятел , диетата е най- важното .Ако ще и по 3 часа да караш колело на ден , ако не ти е във фред храненето плочки няма да видиш . :D
Ако в момента имаш малък процент мазнини, и просто трябва да си направиш плочките - да. Но няма да се разминеш само с каране на колело, а трябва по-сериозно внимание на коремните мускули да обърнеш. Ако си “мазен” обаче... нема начин.
А какво ти пречи диетата?
09.10.06
18:36
Коремните мускули се изграждат най - трудно и губят най - лесно. Трябва ти диета + кардио + 2 упражнения за корем, едното от които с тежест и малко повторения, а другото към 20-30 повторения.
09.10.06
19:03
Виж сега, относително е...аз съм сравнително чист, имам некви плочки като примерно сега не съм тренирал от 2 седмици, а корем от повече. Единствено хода да тичам всеки ден или през ден по 2.5-3 км. Диета съм спазвал само веднъж в живота си и бех в депресия, щото не съм свикнал от тая простотия наречена диета....
И какво означава това че не може да се изкарат плочки без диета? Аз познавам сумати баскетболисти и спортисти от други спортове, които са мноого далеч от спазване на диета пък имат плочки. Зависи колко се движиш...принципно колелото не е най-доброто кардио, но е по добре от нищо.
09.10.06
21:11
хмм според мен може и без диета стига да имаш добър метаболизъм :) аз нямам диета ям като свиня имам релеф и правя маса ;) ....корема ми е като зид :) поне днес ме похвалиха така ... но аз правя 4 упражнения за корем !
09.10.06
23:34
ем тои и трапеца ти е като зид, оште някои мускул като зид имаш ли а
ем тои и трапеца ти е като зид, оште някои мускул като зид имаш ли а
Глутеуса :twisted: :lol: :lol:
10.10.06
00:14
няма да казвам друго какво ми е като зид ... ще бъде много просташко :) ами да релефа ми е по добър от масата ... сега мисля да я качвам !
Момчета, отклонявате се от темата ;)
Аз пък винаги съм имала плочки без да полагам особени усилия и съм забелязала, че моите коремни мускули пък най-лесно се развиват... Може би е ген. Сега пак си имам плочки, ама благодарение на няколко години безразборно хранене и някои хормонални проблеми, не са особено добре видими...
Ама мисля, че в общия случай трябва да диета. Не само заради плочките, от общи съображения. Ама авторът на темата нещо се покри...
10.10.06
10:44
наи бързо маса ше ка4иш със бани4ки и кроасани
10.10.06
11:18
хаха с баница и боза може :) кроасаните ми засищат апетита :) и ми дават сила :) .... 10 кроасана и 2 бози !
10.10.06
11:22
ба 10 кроасана наведнъж ли ве как ги изяждаш тва ве
10.10.06
11:24
не са много ... на мен ми стигат толкова ... отклоняваме се от темата приятели !
10.10.06
13:58
ае има хора , които са излишни и единствено спамят в тоя форум .
Та ... сетете се сами кои са ...
Няма плочки с вело
давай яко диета .
[quote author=“botsito”]според вас мога ли да изкарам плочки само с каране на колелото по 30мин след тренировка без да правя диета ???
Не, ако нямаш нужния ген, а щом сега не ти се очертават, малко вероятно е да ги имаш/въпросния ген/
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече