Плочки!!!

09.10.06
16:17

според вас мога ли да изкарам плочки само с каране на колелото по 30мин след тренировка без да правя диета ???

FZ

09.10.06
16:26

[quote author=“botsito”]според вас мога ли да изкарам плочки само с каране на колелото по 30мин след тренировка без да правя диета ???

Не Приятел , диетата е най- важното .Ако ще и по 3 часа да караш колело на ден , ако не ти е  във фред храненето плочки няма да видиш . :D

09.10.06
16:31

[quote author=“botsito”]според вас мога ли да изкарам плочки само с каране на колелото по 30мин след тренировка без да правя диета ???

Ако в момента имаш малък процент мазнини, и просто трябва да си направиш плочките - да. Но няма да се разминеш само с каране на колело, а трябва по-сериозно внимание на коремните мускули да обърнеш. Ако си “мазен” обаче... нема начин.

А какво ти пречи диетата?

Коремните мускули се изграждат най - трудно и губят най - лесно. Трябва ти диета + кардио + 2 упражнения за корем, едното от които с тежест и малко повторения, а другото към 20-30 повторения.

BU

09.10.06
19:03

Виж сега, относително е...аз съм сравнително чист, имам некви плочки като примерно сега не съм тренирал от 2 седмици, а корем от повече. Единствено хода да тичам всеки ден или през ден по 2.5-3 км. Диета съм спазвал само веднъж в живота си и бех в депресия, щото не съм свикнал от тая простотия наречена диета....

И какво означава това че не може да се изкарат плочки без диета? Аз познавам сумати баскетболисти и спортисти от други спортове, които са мноого далеч от спазване на диета пък имат плочки. Зависи колко се движиш...принципно колелото не е най-доброто кардио, но е по добре от нищо.

IceMan

09.10.06
21:11

хмм според мен може и без диета стига да имаш добър метаболизъм :) аз нямам диета ям като свиня имам релеф и правя маса ;) ....корема ми е като зид :) поне днес ме похвалиха така ... но аз правя 4 упражнения за корем !

Shyne

09.10.06
23:34

[quote author=“The_Champ”]хмм според мен може и без диета стига да имаш добър метаболизъм :) аз нямам диета ям като свиня имам релеф и правя маса ;) ....корема ми е като зид :) поне днес ме похвалиха така ... но аз правя 4 упражнения за корем !

ем тои и трапеца ти е като зид, оште някои мускул като зид имаш ли а

10.10.06
00:10

[quote author=“georgi_georgiev87”][quote author=“The_Champ”]хмм според мен може и без диета стига да имаш добър метаболизъм :) аз нямам диета ям като свиня имам релеф и правя маса ;) ....корема ми е като зид :) поне днес ме похвалиха така ... но аз правя 4 упражнения за корем !

ем тои и трапеца ти е като зид, оште някои мускул като зид имаш ли а

Глутеуса  :twisted:  :lol:  :lol:

IceMan

10.10.06
00:14

няма да казвам друго какво ми е като зид ... ще бъде много просташко :) ами да релефа ми е по добър от масата ... сега мисля да я качвам !

10.10.06
09:14

Момчета, отклонявате се от темата ;)

Аз пък винаги съм имала плочки без да полагам особени усилия и съм забелязала, че моите коремни мускули пък най-лесно се развиват... Може би е ген. Сега пак си имам плочки, ама благодарение на няколко години безразборно хранене и някои хормонални проблеми, не са особено добре видими...

Ама мисля, че в общия случай трябва да диета. Не само заради плочките, от общи съображения. Ама авторът на темата нещо се покри...

Shyne

10.10.06
10:44

[quote author=“The_Champ”]няма да казвам друго какво ми е като зид ... ще бъде много просташко :) ами да релефа ми е по добър от масата ... сега мисля да я качвам !

наи бързо маса ше ка4иш със бани4ки и кроасани

IceMan

10.10.06
11:18

хаха с баница и боза може :) кроасаните ми засищат апетита :) и ми дават сила :) .... 10 кроасана и 2 бози !

Shyne

10.10.06
11:22

ба 10 кроасана наведнъж ли ве как ги изяждаш тва ве

IceMan

10.10.06
11:24

не са много ... на мен ми стигат толкова ... отклоняваме се от темата приятели !

JI

10.10.06
13:58

ае има хора , които са излишни и единствено спамят в тоя форум .
Та ... сетете се сами кои са ...
Няма плочки с вело
давай яко диета .

10.10.06
14:50

Не, ако нямаш нужния ген, а щом сега не ти се очертават, малко вероятно е да ги имаш/въпросния ген/

10.10.06
18:07

аз от сигурно 6 месеца правя по 2 упр почти всеки ден и няма плочки  а само мазно се трупа значи си трябва диета

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1