10.10.06
00:11
здравеите ! проблема ми е следният :от както тренирам почти цялата промяна в ръката (около 2-3 )см е в полза на бицепса,но за разлика от него имам 2 пъти по-малък трицепс и нз как да го променя .Като цяло програмата ми е
1 Гърди
3Гръб и трицепс
за трицепс правя лег с тесен хват
5ден-рамо и бицепс
като упр ми за трицепс са
лег с тесен хват
дъмбел зад врат-това е упражнението с по-тежък дъмпел което се изпълнява с 2 ръце
и скрипец
но от всичко това усещам напрежение само от първото упражнение а другите 2 нещо.В момента съм в почивка (мисля да е 4-5 дни в които да възстановя малко сили и да си почина )
Та въпроса ми е как да направя програмата си така че да наблегна на 3цепса и да избегна претренирането
иначе се спрях на упр които добре ще ме натоварят
лег тесен хват
френско-досега го избягвах заради болки в китката
и скрипец с въже
пп пия креатин и протеин(от мн добрите Бг марки : :oops: )но такова е положението
а и забравих-15 години (до 19 този месец само :P ),180 см 67-8 кг към 3 месеца стаж от които 1 както си трябва
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим10.10.06
00:14
Френското би трябвало да ти помогне. Скрипеца не с въже обаче а с хватка. Това е моя съвет. От рано си почнал с добавките. Гледай да спазваш правилното изпълнение на упражненията!
мерси за съвета ,но дали няма да може някак си да променя програмата за да наблегна на 3цепса -питам за съвет защото сам немога да го измися ,упражненията уж са ми правилни ,скрипеца го усещам само с въжето иначе в лакътя а за добавките бях решил да е само Biotech креати ,но впоследствие си взех 500гр прошеин на JK просто еи така да го опитам
10.10.06
11:29
ако бъдем по точни кофички от лег :) ...
Френско, определено се усеща!
Въпреки, че е доста гадничко за китките...:)
Иначе, специално за разгъването с дъмбел зад глава(едно от любимите ми упр.) - аз го правя с 1 ръка и го чувствам доста добре...с две ми е някакво странно. :)
За кофичките на лежанка - не знам, може би заради кофти техника или де да знам, ама ...не ги усещам.
10.10.06
11:53
ами рацете трябва да са на нивото на раменете,знасяш тялото максимално напред цялата тежест трябва да утива в рацете !
[quote author=“NRG52”]Френско, определено се усеща!
Въпреки, че е доста гадничко за китките...:)........
Ами прави го с крив лост и няма да имаш проблеми.
10.10.06
20:50
примерно ако искаш да наблегнеш на трицпса
1гърди
2гръб
3рамо
4крака
5ръце ( при ръцете почваш с трицепс )
3 серии френско тежки !
3 серии скрипец с прав лост
тва е
по 8 повторения тежки
ако забелязваш направил съм го така поради факта трицепса се включва при гърдите ден възтановяване зема участие при рамото ден почивка трнеираш го с приоритет при ръцете като след тва имаш 2 почивни дни .
10.10.06
21:22
по-добре с прав лост (за френското) според мен напрежението е по-голямо и мусколът се изпъва повече !
10.10.06
22:00
[quote author=“iceman”]по-добре с прав лост (за френското) според мен напрежението е по-голямо и мусколът се изпъва повече !
нищо общо по неудовбно натоварване за китките 1 во ! 2 ро това означава по малко кила демек по малко напрежение ! ....
11.10.06
11:26
приятел ти нищо не каза ... сега ако са ти слаби китките прави както знаеш аз го правя с прав лост
11.10.06
14:49
Е как искаш да ти расте трицепса като го правиш един ден след гърдите ... няма да стане .... премеси трицепса със гърдите в една тренировка и го прави по 2 упр. след гърди. Аз ти препоръчвам лег с тесен хват и на скрипеца по 4 серии пирамида. Успех!!!
heavyweight доста хора тренират по програма подобна на моята и мисля че нее лоша ,но може и да опитам твоя вариянт,може и да помогне
Jivko твоята програма няма начин да бъде практикувана защото немога да ходя 5 дни ,3 успявам но няма да мога всеки ден да отделям толкова време.
И другото което искам да попитам е колко упр да правя за трицепса-2 или 3 защото знам че на 3цепса му трябват 3 а сега срещнах мнения за 2 .И все пак днес ми е 5 ден почивка мисля и забелязвам че почивката ми се е отразила добре и изобщо ако влезна някога пак в зала :cry: дали да не започна тренировката си директно от него :?:
[quote author=“FLY”]heavyweight доста хора тренират по програма подобна на моята и мисля че нее лоша ,но може и да опитам твоя вариянт,може и да помогне
Jivko твоята програма няма начин да бъде практикувана защото немога да ходя 5 дни ,3 успявам но няма да мога всеки ден да отделям толкова време.
И другото което искам да попитам е колко упр да правя за трицепса-2 или 3 защото знам че на 3цепса му трябват 3 а сега срещнах мнения за 2 .И все пак днес ми е 5 ден почивка мисля и забелязвам че почивката ми се е отразила добре и изобщо ако влезна някога пак в зала :cry: дали да не започна тренировката си директно от него :?:
3 упражнения за трицепс е предела.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече