как да стимулирам растежа си ?

10.10.06
23:45

Има ли някаква хранителна добавка която да стимулира  растежа имам в предвид не растежа на мускулите а  растежа на височина , в момента съм 1.65 и съм на 16 години .Ако някой знае някаква добавка или пък някакъв друг начин който да е изпитан и ефикасен да го сподели.Благодаря ви предварително .

10.10.06
23:49

Имаш още да растеш , иначе орнитин, аргинин и лизин, обаче не съм чул(чел) някой да е дръпнал на височина.

И аз. Ако с времето не дръпнеш не разчитай на добавки.

11.10.06
00:25

попринцип има ли някакъв вид химия която да стимулира растежа аз съм чувал за някакъв хормон на растежа бихте ли ми казали нещо за него

11.10.06
01:55

Тестостерона не е ли точно за това?

SP

11.10.06
02:30

[quote author=“mahaper”]попринцип има ли някакъв вид химия която да стимулира растежа аз съм чувал за някакъв хормон на растежа бихте ли ми казали нещо за него

Хормона на растежа не е за всеки(особено за теб). Той е само по лекарско предписание, при изоставане в разтежа(а ти не си изостанал, а си просто по нисък). Да не говорим, че хормонът на разтежа струва ужасно много пари. Пробвай със добавките стимулиращи неговото отделяне. :wink:

11.10.06
09:35

Тренирай и хапвай добре за да стимулираш растежа,за да имаш енергия,пък ако част от нея я израсходваш в игра на баскетбол,след 1-2 години няма да съжаляваш  :wink:

11.10.06
09:52

Както казаха в по горните коментари с добавки няма да стане.Ако искаш да си помогнеш да дръпнеш малко ,тренирай баскетбол,волейбол.Вземи си и рибено масло може да ти погне да качиш 1-2 см и ще ти укрепи здравето.  :wink:

11.10.06
21:25

Sportex кажи такава добавка която да стимулира отделянето на хормона на растежа

SP

11.10.06
23:44

[quote author=“mahaper”]Sportex кажи такава добавка която да стимулира отделянето на хормона на растежа

http://www.bodybuilding.com/store/hgh.html
Всички изброени тук. Все някое го има в България. Има и информация.
А и да рибеното масло както казаха е полезно и малките деца го пият, когато изостават в растежа. :wink:

LU

12.10.06
12:47

аз съм чувал че ако пеиш креатин и нетренираш те избива на височина ! надявам се че разбрахте какво искам да кажа ! Но само сам го чувал

12.10.06
15:05

Sportex благодаря ти много но човече нямам никаква представа от тия работи кажи ми някой добър продукт и ако е възможно да ми кажеш от каде да се снабдя с него , благодаря ти предварително

SP

12.10.06
18:35

[quote author=“mahaper”]Sportex благодаря ти много но човече нямам никаква представа от тия работи кажи ми някой добър продукт и ако е възможно да ми кажеш от каде да се снабдя с него , благодаря ти предварително

http://www.sncway.com/trademarks.php?row=2&TradeGroupID=1&num=7
Тук само намерих. Потърси на страницата GH stack - това ти трябва.  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1