10.10.06
23:45
Има ли някаква хранителна добавка която да стимулира растежа имам в предвид не растежа на мускулите а растежа на височина , в момента съм 1.65 и съм на 16 години .Ако някой знае някаква добавка или пък някакъв друг начин който да е изпитан и ефикасен да го сподели.Благодаря ви предварително .
Имаш още да растеш , иначе орнитин, аргинин и лизин, обаче не съм чул(чел) някой да е дръпнал на височина.
10.10.06
23:51
И аз. Ако с времето не дръпнеш не разчитай на добавки.
попринцип има ли някакъв вид химия която да стимулира растежа аз съм чувал за някакъв хормон на растежа бихте ли ми казали нещо за него
11.10.06
02:30
[quote author=“mahaper”]попринцип има ли някакъв вид химия която да стимулира растежа аз съм чувал за някакъв хормон на растежа бихте ли ми казали нещо за него
Хормона на растежа не е за всеки(особено за теб). Той е само по лекарско предписание, при изоставане в разтежа(а ти не си изостанал, а си просто по нисък). Да не говорим, че хормонът на разтежа струва ужасно много пари. Пробвай със добавките стимулиращи неговото отделяне. :wink:
Тренирай и хапвай добре за да стимулираш растежа,за да имаш енергия,пък ако част от нея я израсходваш в игра на баскетбол,след 1-2 години няма да съжаляваш :wink:
Както казаха в по горните коментари с добавки няма да стане.Ако искаш да си помогнеш да дръпнеш малко ,тренирай баскетбол,волейбол.Вземи си и рибено масло може да ти погне да качиш 1-2 см и ще ти укрепи здравето. :wink:
Sportex кажи такава добавка която да стимулира отделянето на хормона на растежа
11.10.06
23:44
[quote author=“mahaper”]Sportex кажи такава добавка която да стимулира отделянето на хормона на растежа
http://www.bodybuilding.com/store/hgh.html
Всички изброени тук. Все някое го има в България. Има и информация.
А и да рибеното масло както казаха е полезно и малките деца го пият, когато изостават в растежа. :wink:
12.10.06
12:47
аз съм чувал че ако пеиш креатин и нетренираш те избива на височина ! надявам се че разбрахте какво искам да кажа ! Но само сам го чувал
Sportex благодаря ти много но човече нямам никаква представа от тия работи кажи ми някой добър продукт и ако е възможно да ми кажеш от каде да се снабдя с него , благодаря ти предварително
12.10.06
18:35
[quote author=“mahaper”]Sportex благодаря ти много но човече нямам никаква представа от тия работи кажи ми някой добър продукт и ако е възможно да ми кажеш от каде да се снабдя с него , благодаря ти предварително
http://www.sncway.com/trademarks.php?row=2&TradeGroupID=1&num=7
Тук само намерих. Потърси на страницата GH stack - това ти трябва. :wink: