27.09.04
23:48
По каква програма трябва да тренирам за да кача маса? Може ли да ми кажете някаква примерна програма? Колко серии и повторения трябва да правя и тн
27.09.04
23:55
[quote author=“HACKO”]По каква програма трябва да тренирам за да кача маса? Може ли да ми кажете някаква примерна програма? Колко серии и повторения трябва да правя и тн
Нека този път аз ти отговоря...
Пробвай като тренираш малко по сериозно от колкото днес,вчера или оня ден...
gotcha старая се :D Обаче аз имах друго предвид, няма ли разлика при сериите и повторенията като тренираш за релеф или маса
PA3MA3AHTun а колкото до теб нали ходим заедно в залата, не се прави на интересен. Fate наборе :wink:
28.09.04
00:20
апф.. интересен... ама преди да почнеш да питаш за програми ... можеше да прочетеш форума... сега като поогледах има доста програми... за сваляне и качване на килограми... така че... FaTe наборе... +тва ви давах книга... кадето всичко е описано... ама май само Владко я е чел... и бая килца е качил.....
28.09.04
00:34
Сайта има отговори на въпросите, които постави! :) И ползвайте ЛС за лични кореспонденции! :twisted:
28.09.04
17:38
РазмазанТип, коя е книжката бе пич? Я кажете някаква прилична литература, че търся, ма не знам коя е добра...
01.10.04
00:03
естествено че има разлика при повторенята.когато правиш за маса трябва да правиш с по голями кг. и по малко повтореня