Време ли е за супер сериите?

11.10.06
17:12

Занимавам се от 4 месеца,не пия добавки шото няма мангизи  :oops:  обаче супер сериите (особено за гърба) започнаха да ми привличат вниманието.Но се попитах дали за стажа ми е удачно да започна със супер серии...и то не само за гърба,а и за рамото например.Предварително благодаря.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

Няма прогрес в разтежа ли? Защо реши да правиш супер серии? Няма проблеми със стажа, може и от сега да правиш, но не виждам смисъл.

11.10.06
18:05

Ами работата с гърба беше че нали по трудно му се стимулира растежа и си викам, що пък не...но за рамото може да се каже че нещо замлъкна...него да го стресна ли с някоя супер серия хм ? :wink:

На гърба просто му трябва по - тежка тренировка, 4-5 упражнения с по 10ина повторения. Аз за рамо правя по - интензивни тренировки - по 12 повторения с по - бърза скорост от нормалната. Не съм правил супер серии за рамо до сега.

11.10.06
19:21

аз съм правил супер серии за рамо и ми се отразиха доста добре , стресирва се добре рамото , но е и по лесно претренирването , пробвай , но гледаи да не ти се случи + интензивност

12.10.06
16:38

За рамо става добре дроп серии става много добра напомпване.С тези дроп серии се зарибих от Мат Дювал от мускули и фитнес пробваи добре обаче не всяка тренировка :wink: прекалено изтощително е  :lol:
За гърба пробваи некви може ти доидат добре :D

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1