11.10.06
17:12
Занимавам се от 4 месеца,не пия добавки шото няма мангизи :oops: обаче супер сериите (особено за гърба) започнаха да ми привличат вниманието.Но се попитах дали за стажа ми е удачно да започна със супер серии...и то не само за гърба,а и за рамото например.Предварително благодаря.
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
11.10.06
17:42
Няма прогрес в разтежа ли? Защо реши да правиш супер серии? Няма проблеми със стажа, може и от сега да правиш, но не виждам смисъл.
Ами работата с гърба беше че нали по трудно му се стимулира растежа и си викам, що пък не...но за рамото може да се каже че нещо замлъкна...него да го стресна ли с някоя супер серия хм ? :wink:
11.10.06
18:10
На гърба просто му трябва по - тежка тренировка, 4-5 упражнения с по 10ина повторения. Аз за рамо правя по - интензивни тренировки - по 12 повторения с по - бърза скорост от нормалната. Не съм правил супер серии за рамо до сега.
11.10.06
19:21
аз съм правил супер серии за рамо и ми се отразиха доста добре , стресирва се добре рамото , но е и по лесно претренирването , пробвай , но гледаи да не ти се случи + интензивност
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече