Много ли му идва на рамото...

11.10.06
18:17

3 хиперсериих10 повторения разтваряне на скрипец за 3-те части на рамото и след това една дроп-серия разтваряне с дъмбели в страни???

Като първо впечатлени ми идва доста, но кажи все пак какви по - точно хиперсерии правиш.

11.10.06
18:36

Значи:
Разтваряне назад на скрипец, разтваряне встрани на скрипец и дърпане напред без почивка между тях,след това почивка и така три пъти.И дроп-серията я правя с по 10 повторения, като свалям по 5 кг на тях

Аз лично не бих го правил така. Рамената не са чак толкова голяма мускулна група(да не кажа, че са малка), че да ги натоварвам толко.

11.10.06
18:59

[quote author=“boxerg”]Аз лично не бих го правил така. Рамената не са чак толкова голяма мускулна група(да не кажа, че са малка), че да ги натоварвам толко.

ок предложи тогава някаква добра тренировка за рамена.Ше съм ти много благодарен!!!

1. раменна преса с дъмбели предврат 4 по 12
2. разтваряне встрани 4 по 8-10
3. повдигане на щанга зад гръб 3 по 10-12

Много съм доволен досега.

11.10.06
21:51

[quote author=“vendeta”]3 хиперсериих10 повторения разтваряне на скрипец за 3-те части на рамото и след това една дроп-серия разтваряне с дъмбели в страни???

Зависи какво правиш за гърди и трицепс, ама съм почти сигурен, че го претренираш.

Ще се развие по-добре споед мен ако правиш 2-3 упт по 2 серии с доста занижени килограми.

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1