11.10.06
18:17
3 хиперсериих10 повторения разтваряне на скрипец за 3-те части на рамото и след това една дроп-серия разтваряне с дъмбели в страни???
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим11.10.06
18:19
Като първо впечатлени ми идва доста, но кажи все пак какви по - точно хиперсерии правиш.
Значи:
Разтваряне назад на скрипец, разтваряне встрани на скрипец и дърпане напред без почивка между тях,след това почивка и така три пъти.И дроп-серията я правя с по 10 повторения, като свалям по 5 кг на тях
11.10.06
18:57
Аз лично не бих го правил така. Рамената не са чак толкова голяма мускулна група(да не кажа, че са малка), че да ги натоварвам толко.
[quote author=“boxerg”]Аз лично не бих го правил така. Рамената не са чак толкова голяма мускулна група(да не кажа, че са малка), че да ги натоварвам толко.
ок предложи тогава някаква добра тренировка за рамена.Ше съм ти много благодарен!!!
11.10.06
19:02
1. раменна преса с дъмбели предврат 4 по 12
2. разтваряне встрани 4 по 8-10
3. повдигане на щанга зад гръб 3 по 10-12
Много съм доволен досега.
[quote author=“vendeta”]3 хиперсериих10 повторения разтваряне на скрипец за 3-те части на рамото и след това една дроп-серия разтваряне с дъмбели в страни???
Зависи какво правиш за гърди и трицепс, ама съм почти сигурен, че го претренираш.
Ще се развие по-добре споед мен ако правиш 2-3 упт по 2 серии с доста занижени килограми.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече