повишаване на тестостерона(натурално!)

Прескочи до:

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

03.11.06
09:48

[quote author=“Sportex”][quote author=“kazz”]Виж брачед тия неща дето ти си ги чел и аз съм ги чел нема смисъл да ти ги преписвам и тем подобни неща. Айде сега без да многословиш с празни приказки кажи ясно кратко и точно ИМА ЛИ  ЕФЕКТ ОТ ТРИБЕСТАНА ?!?
С нетърпение очаквам отгорова ти ;)

Леко и мен да не нападнеш... ама той ти обясни, че първо не говори точно за продукта “Трибестан”, а като цяло за билката и по-конкретно, за 1 вещество в нея. И от количеството на това вещество в билката зависи до колко е ефективен препарата създаден на нейната основа. Тоест важно е откъде е суровината за “Трибестан”-а.

Да така е напълно си прав ;) Уважавам мнението ти но менение от рода че трибестана не действа не мога по никакъв начин да го приема

KO

03.11.06
14:09

[quote author=“nikolaBULL”]
Трибестанът увеличава секрецията на ЛХ, който стимулира образуването на тестостерон от тестисите, а ДХЕА и Андростендионът осигуряват суровината за производството на този тестостерон.

А ДХЕА и Андростендионът са хормони, които са вредни предполагам, ако се вземат? :roll:

03.11.06
14:14

[quote author=“koisymazzz”]А ДХЕА и Андростендионът са хормони, които са вредни предполагам, ако се вземат? :roll:

Прохормони и се водят добавки. В тези дози - не са вредни!

04.11.06
23:01

Прохормони и се водят добавки. В тези дози - не са вредни!

Това че ги добавят в някои препарати определено не означава че са добавки!За прохормоните има доста статии и в някои от тях се споменава,че както на пръв поглед изглеждат къде къде по безобидни от стероидите,при подробни проучвания се оказва че вредата им е двоино по голяма от АС!
А и това с дозите както добре знаем е относително за различните хора.Така че внимаваите с препаратите-особено серията Animal на Universal(Animal Stack и т.н.)!

08.11.06
19:00

[quote author=“kazz”][quote author=“Vladimir.Nedkov”]Обещавам като си започна опаковката + диетка да ви кажа за колко врем, с каква доза, при каква концентрация, колко съм качил... :)

А що се касае до документирани постижения на протидиосцина...

“Protodioscin is a phytochemical agent derived from Tribulus terrestris L plant, which has been clinically proven to improve sexual desire and enhance erection via the conversion of protodioscine to DHEA (De-Hydro-Epi-Androsterone). Preliminary observations suggest that Tribulus terrestris L grown on different soils does not consistently produce the active component Protodioscin.” из http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=10849504&query_hl=8&itool=pubmed_docsum
Тук за плъхове и тегло ... http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?itool=abstractplus&db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=abstractplus&list_uids=12804079

Между другото овце преяждащи с билка Tribulus terrestris имат абнормално поведение, надрусват се и се обръщат нагоре с краката - факт!  :twisted:

Освен това има някои противогъбични свойства! :)

Разбира се има правени изследвания на Tribulus terrestris от 20 до 10 мг/кг при сума ти мъже за 4 седмици.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=15994038&query_hl=1&itool=pubmed_docsum
Ефект - няма!
Държа, обаче да споделя мнението си че във връзка с по-горния текс в червено, незная колко от активната съставка протодиосцин е имало във въпросния екстракт. Не е отбелязано в изследването...
За онези, които не забелязват - изследването е БЪЛГАРСКО! :) Ако имате въпроси - просто пишете на майл-а в
линк-а! [/url]


Колкото може да се вярва не етикета на трибестана толкова може да се вярва и на твойте сайтчета ;) Ако искат могат да напишат че приема на трибестан води до катаболитни действия и че те прави по-изморен аз пак ше си го пия защото никой друг препарат не ми е дал 10 кила в движение (става дума за позволени).

По това че “Ефект - няма!” ше кажа - пиите минимум 3грама денвно а не се стискатйте с по 1-2 хапченца дневно и ше видите ефекта.Ненормално е да ти скача повече х*я и да нямаш постижения.Ако нямаше ефект то и х*я нямаше да ви става но проблема не е в трибестана а във вас така че намерете грешката в себе си а не в продукта ;)Това че искате да му измисляте ваш начин на употреба не значи че билката ше промени свойте качества и ше ви изпълни желанията.

не сам сигурен ,че трябва да се взимат по 2-3 гр. на ден .може би се взима стьпаловидно))

Прескочи до:

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1