11.10.06
19:38
здравейте нека всеки да пише ,за което се сети по темата
мисля , че идеята е добра
например:спиране на алкохол цигари, билки .... :)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работимкоприва и трибулус терестрис (май такава беше билката на трибестана)
по късно ще потърся по списанията имаше мн хубава статия за това точно че сега нямам време :wink:
11.10.06
20:05
Повече “игрички” с момичета или с междубедрието :mrgreen:
11.10.06
21:03
[quote author=“AMAZER”]коприва и трибулус терестрис (май такава беше билката на трибестана)
по късно ще потърся по списанията имаше мн хубава статия за това точно че сега нямам време :wink:
трибулус се води билка но също има много неприятни странични ефекти като акне , високо кръвно и т.н. много се доближава до начина на действие на стероидите въпреки че се води билка
11.10.06
21:16
:lol: :lol: :lol: И по кво се доближават начините на деиствие на АС и трибестана?
11.10.06
22:06
Не начина на действие , а страничните ефекти които дава , не се изразих правилно :?
Брачед странични действиа на трибестана не са наблюдавани за сега сигурно това са само твои наблюдения
11.10.06
23:09
Аз лично не съм го пил , по-едно време се бях надъхал от факта че е билка и че действал наистина и бях на крачка да пробвам , но поразпитах хора които са го пробвали и ми обясниха че се качва , но трудно се запазва имало и много вода => и стрии и акне и абе странични ефекти има , не си заслужава риска според мен.
12.10.06
08:41
По-голяма ****** не бях чул :D
хахохихи се тая
май чичо Арни беше казвал че от майонезата се повишава тестостерона хмм имаше нещо такова е некви си там мазнини ама нз аз не разбирам :)
12.10.06
13:34
- намаляне на вредните мазнини
- нисък холестерол
- достатъчно сън
добавки:
- дхеа
- трибулус
- зма
- екдистен
12.10.06
15:43
[quote author=“emergency_bg”]- намаляне на вредните мазнини
- нисък холестерол
- достатъчно сън
добавки:
- дхеа
- трибулус
- зма
- екдистен
за добавките да иначе ! 1во животински мазнини по висок холестерол !
ще доведът до повече тестесторон за съня не споря .
[quote author=“emergency_bg”]- намаляне на вредните мазнини
- нисък холестерол
- достатъчно сън
добавки:
- дхеа
- трибулус
- зма
- екдистен
DHEA не е добавка
12.10.06
21:37
преди време ходих в Родопите(Триград-Дяволското гърло) и от там си купих една билка- Мурсалски Чай (или още родопска виагра) и да ви кажа два месеца вече я пия добре ми действа :lol: :lol:
Ето нещо по въпроса от един руски форум. Не ми се превежда ама то и без това се разбира:
Тестостерон - это мужской половой гормон, способствующий мышечному росту. Для каждого человека его уровень индивидуален, как и метаболические рамки. В то время, как Вася одарен быстрым обменом веществ, его сосед по ящичку в спортклубе Петя может от природы обладать повышенным уровнем тестостерона. И кому из них повезло больше - еще вопрос! Сущность тренинга на “массу” заключается в том, чтобы сохранить нажитое, выдерживая тестостерон на достаточном уровне для процветания анаболической среды, способствующей мышечному росту. В этой статье вы познакомитесь с семью профилактическими способами поддержания уровня главного гормона бодибилдера.
1. Ешь мясо!
Ученые доказали, что в отличие от мясных диет, высоконравственное вегетарианство повлечет за собой снижение уровня тестостерона. Более того, богатый на жиры рацион более полезен в этом плане, нежели пища с минимальной жировой составляющей. Дело в том, что мясо содержит холестерин, служащий первоисточником для многих гормонов, в т.ч. и тестостерона. Так называемое красное мясо обогащено цинком - обязательным минералом для поддержания мужского полового гормона. Ежедневно включайте в рацион (дважды, исходя из 6 приемов пищи в сутки) стэйк, говяжий фарш или ростбиф, и тогда уровень вашего тестостерона будет в порядке.
2. Больше углеводов, хороших и разных.
После каждого похода в спортзал принимайте пищу с обильным содержанием простых углеводов - около одного грамма на килограмм веса. Это стимулирует выделение инсулина, предлагая метаболизму заняться, наконец, строительством мышечной массы. Другая причина, почему необходимо потреблять сахар после тренировок в том, что кровь, насыщенная инсулином, подавляет кортизол - гормон, разрушающий мускулы и способный повернуть метаболизм в катаболическое русло. Повышенный уровень кортизола не только уничтожает мышечную ткань, но и снижает содержание тестостерона в крови. Адекватное потребление углеводов сразу после физнагрузок избавит ваш организм от угнетения мужского полового гормона кортизолом.
3. Принимайте сывороточный протеин и глютамин до тренировки.
Сыворотка - это легкоусвояемая форма протеина, состоящая из аминокислот в разветвленном виде (BCAAs - branched-chain amino acids). Спортивные диетологи доказали, что потребление BCAAs перед физическими нагрузками помогает удерживать уровень тестостерона на нужной высоте. В частности 20 г сывороточного протеина содержит около 7 г разветвленных аминокислот. “Загрузите” в себя 5 г глютамина, и вы не только усмирите кортизол, но и поддержите тестостерон. Смешайте сыворотку/глютамин с небольшой порцией “сложных” углеводов, вроде овсяных хлопьев, картофеля или злаковых производных, добавьте воды и примите эту смесь за 40 минут до тренировки.
4. Внимание: БОБЫ!
Фосфатидилсерин (Phosphatidylserine, сокращенно PS) - пищевая добавка, получаемая преимущественно из соевых. PS, как и прочие фосфолипиды, “проживает” в клеточных мембранах. Оказалось, что это химсоединение затормаживает выброс кортизола во время тренинга, возбуждая клеточный гомеостаз (саморегуляцию) и поддерживая белки, управляющие функциями мембран. Ежедневная норма PS - 800 миллиграммов. Если такой график приема добавки для вас накладен, употребляйте PS только в тренировочные дни, дабы контролировать уровень кортизола.
5. Увеличьте прием витамина С.
Апельсиновый сок - это приличный источник простых углеводов для посттренировочного десерта. Но так же это и великолепный запасник витамина С. Ученые умы заверяют: прием витамина С, кстати, одного из главных в нашем рационе, так же способствует понижению количества кортизола у людей, занимающихся поднятием тяжестей. Вам уже известна культуристическая мантра: чрезмерный кортизол ставит под угрозу уровень тестостерона, поэтому потребляйте минимум 500 мг витамина С утром с первым приемом пищи, а вторую половину порции - 500 мг - ближе к вечеру за обедом или ужином.
6. Главное - не перетренироваться.
По каким признакам узнать, что вы перетренировались? Это достаточно просто: если вы соблюдаете высококалорийную диету с большим процентом протеина, но все безрезультатно, есть вероятность, что мышцы слишком “забиты”, чтобы расти. Частые тренировки или чрезмерное количество сетов за одну рабочую сессию могут вызвать необузданный выплеск кортизола. По цепной реакции это снижает уровень тестостерона и перечеркивает ваши старания “накачать” достойную “массу”. Возможно, вам трудно будет принять такое решение, но внести корректировки в тренировочный распорядок необходимо. Во-первых, выделите себе больше дней для отдыха, а во-вторых, уменьшите количество сетов, приходящихся на одну мышечную группу. Если вы сделаете все как надо, то вернете тренировочный процесс в нужное русло с пропорциональным содержанием гормонов.
7. Забудьте об аэробике.
Аэробическая нагрузка снижает уровень тестостерона. Когда дело касается “сушки”, аэробика незаменима, но как только тренировки смещаются в плоскость работы на “массу”, кардионагрузки играют против вас. Даже если вы умеренно занимаетесь на велотренажере, это потенциально может привезти к мышечной усталости и перетренированности, как крайней форме. В итоге, мы получаем типичную ситуацию, когда уровень тестостерона угнетается взрывом кортизола.
Поддержание оптимального процента тестостерона является необходимым условием для построения мышечных объемов. В бодибилдинге нет места случайностям: стратегия на этапе работы на “массу” сходится на повышении уровня мужского полового гормона. Потребление большого количества белка вкупе с хорошо сбалансированной до- и посттренировочной диетой являются важнейшими компонентами на пути к развитому телу. Отложите в памяти прописную истину: мышцы растут в период восстановления, поэтому серьезно отнеситесь к планированию отдыха. И, последнее: периодически восполняйте нехватку важных пищевых добавок в организме - витамина С и PS. Следуйте этим нехитрым правилам, и да позавидует вашему атомному росту дачные сорняки!
Перевод: Роман Джабелов
Автор: Крис Ацето
17.10.06
17:54
моля някой да преведе
За съжаление българската суровина на билката Трибулус е много скъпа и от няколко години Софарма се преориентира към закупуване на суровината от азиатски държави. В БГ все още се произвежда билката но производствения процес е много скъп, затова Българския Трибестан не е баш български. Преди години когато суровината е била 100% БГ Трибестана е имал своиства сходни с някои леки анаболни стероиди и не показвал стренични ефекти. Все пак ако културиста приемащ Трибестан е изцяло натурален и приемът е над 60 дена, ефектът е сходен с употребата на 40-50мг Тестостерон дневно и понякога може да се получи съвсем лека гинекомастия (и ако е предразположен) ако човек използва над 5 гр на ден и изведнъж спре. Въпреки това Требестана е НАПЪЛВО БЕЗВРЕДЕН и подобрява здравословното състояние на организма. Комбинацеията Трибестан+Креатин+Протеин+Калории прави чудеса.
а и бтв, Немски Трибулус НЯМА !
28.10.06
22:59
Едно въпросче! От къде тялото си взема марериала за производство на тестостерон :?:
[quote author=“iv4o``pif4o_”]преди време ходих в Родопите(Триград-Дяволското гърло) и от там си купих една билка- Мурсалски Чай (или още родопска виагра) и да ви кажа два месеца вече я пия добре ми действа :lol: :lol:
Пффф, каква ти родопска вигра бе пич.
Мурсалския чай, съм чувал да го наричат родопско чудо. Билката е известна от много време. Може да се купува и в разните аптеки по градовете.
ПРОБЛЕМЪТ, обаче е, че не е събирана когато и както трябва. Повечете пакети са пълни с предимного с някакви прички и бурени и не с ‘пресно брани’ цветове. Взимат пари за трева с пъти по-ниски качества.
Иначе ако успеете да купите такъв чай, от съвестен местен човек. /Какъвто шанса да намерите е... :wink: / може наистина да имате огромна ползва. Билката е невероятно добра.
П.П. Чая от нея се пие до 2 часа след сваряването, после е за боклука. Да не говорим, че вкисва супер бързо, чак съм се учудвал...
28.10.06
23:20
Мазнините и по-точно холестерола.
Това ако ми го докажеш ще те направя богат.
Това ако ми го докажеш ще те направя богат.
не съм стигнал аз до това заключение , а човек който разбира многократно повече от мене и цял живот с това се занимава. незнам доколко е прав, но според него при прием на Трибестан по 2-3 грама на ден в продължение на месец анаболния ефект е почти сходен с този на приемането на ниски дози тестостерон. а и не забравяй , аз имам доста познати които свидетелстват за съвсем лека гинекомастия (едва забележима) при използването на требестана за по дълъг период. разбира се говоря за хора които не използват стероиди и са много чувствителни към всякакви препарати (включително и аз). И все пак аз съм на мнение че Трибестана е полезен, но е излишно да го употребяват младежи.
[quote author=“RAMBO”]не съм стигнал аз до това заключение , а човек който разбира многократно повече от мене и цял живот с това се занимава...
Евалата им на такива хора, преди доста време изкарах бая пари благодарения на хора като този, а сега и много други го правят. Преди 10-ина години и аз попаднах на такава статия за трибестана. Бях се страшно много амбицирал и минах през всички аптеки и изкупих всичкия трибенстан, който по онава време беше някакви стотинки. Веднага след това той изчезна по аптеките и се появяваше рядко и вече стршно скъп. След като го пробвах и установх, че ефекта му е никакъв, продадох останалата част на многократно по-висока цена на хора който също бяха чели и слушали много.
ефект от Трибестана по отношение на покачена маса и сила е трудо да се каже, ризултат има но са нужни поне 30 дни прием за да се установи визуалин резултат. Поне при мене беше така. а иначе още при първите приеми се установи много по честа ерекция. за мене той действа, но честно казано само един път съм го използвал не ми се занимава да го купувам пак и т.н.
31.10.06
14:04
Ти кой трибестан си вземал - на коя фирма? Аз вземам трибестфорс на БУРОВ ООД вече пети ден и май съжалявам, че не си взех от софарма, нищо че е двойно по - скъп. Навсякъде чета, че на софарма е най - хубав и хората по форумите като цяло пишат, че има ефект от него.
Приемал съм трибестан 2 месеца по около 2000 мг. на ден и за мен лично единственият резултат е в честотата на ерекциите. (на 25 съм)
Ако видя изследвания, които да покажат сериозно покачване в нивото на свободния тестостерон може и да повярвам в магическите му сили, въпреки личният си опит.
е ти ако очакваш Трибестана да те направи як... всичке работи единствено ако се комбинира с тежки тринировки и здраво ядене. иначе аз имах един познат дет взимаш по 1500 мг 2-3 месеца и викаше и той че само се дърви и не расте. аз го питам кво яде и той: “еми хапвам сандвичи с месо така, малко мляко, овесени ядки и натурален сок..” - Значи ти и стероиди да взимаш, ако се храниш така ефекта ще е почти нулев, така че докато диетат аи тренировките не са на “6” Няма мърдане. За ваше сведение аз ползвах Трибестан 2 месеца по 750мг на ден.... не мога да проумея какви са тия дози от по 2-3-4 грама...
01.11.06
02:24
Обещавам като си започна опаковката + диетка да ви кажа за колко врем, с каква доза, при каква концентрация, колко съм качил... :)
А що се касае до документирани постижения на протидиосцина...
“Protodioscin is a phytochemical agent derived from Tribulus terrestris L plant, which has been clinically proven to improve sexual desire and enhance erection via the conversion of protodioscine to DHEA (De-Hydro-Epi-Androsterone). Preliminary observations suggest that Tribulus terrestris L grown on different soils does not consistently produce the active component Protodioscin.” из http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=10849504&query_hl=8&itool=pubmed_docsum
Тук за плъхове и тегло ... http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?itool=abstractplus&db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=abstractplus&list_uids=12804079
Между другото овце преяждащи с билка Tribulus terrestris имат абнормално поведение, надрусват се и се обръщат нагоре с краката - факт! :twisted:
Освен това има някои противогъбични свойства! :)
Разбира се има правени изследвания на Tribulus terrestris от 20 до 10 мг/кг при сума ти мъже за 4 седмици.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=15994038&query_hl=1&itool=pubmed_docsum
Ефект - няма! Държа, обаче да споделя мнението си че във връзка с по-горния текс в червено, незная колко от активната съставка протодиосцин е имало във въпросния екстракт. Не е отбелязано в изследването...
За онези, които не забелязват - изследването е БЪЛГАРСКО! :) Ако имате въпроси - просто пишете на майл-а в
линк-а!
А ето и защо няма как да знаем на що за стока сме попаднали...
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=11745732&query_hl=18&itool=pubmed_DocSum
Само незнам защо реши, че диетата или тренировките не са ми били както трябва... Това “е ти ако очакваш трибестана да те направи як” е просто смехотворно... :lol:
Просто от други суплементи съм усещал ефект върху сила, а и най-вече върху възстановяване...
[quote author=“Vladimir.Nedkov”]Обещавам като си започна опаковката + диетка да ви кажа за колко врем, с каква доза, при каква концентрация, колко съм качил... :)
А що се касае до документирани постижения на протидиосцина...
“Protodioscin is a phytochemical agent derived from Tribulus terrestris L plant, which has been clinically proven to improve sexual desire and enhance erection via the conversion of protodioscine to DHEA (De-Hydro-Epi-Androsterone). Preliminary observations suggest that Tribulus terrestris L grown on different soils does not consistently produce the active component Protodioscin.” из http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=10849504&query_hl=8&itool=pubmed_docsum
Тук за плъхове и тегло ... http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?itool=abstractplus&db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=abstractplus&list_uids=12804079
Между другото овце преяждащи с билка Tribulus terrestris имат абнормално поведение, надрусват се и се обръщат нагоре с краката - факт! :twisted:
Освен това има някои противогъбични свойства! :)
Разбира се има правени изследвания на Tribulus terrestris от 20 до 10 мг/кг при сума ти мъже за 4 седмици.
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=15994038&query_hl=1&itool=pubmed_docsum
Ефект - няма! Държа, обаче да споделя мнението си че във връзка с по-горния текс в червено, незная колко от активната съставка протодиосцин е имало във въпросния екстракт. Не е отбелязано в изследването...
За онези, които не забелязват - изследването е БЪЛГАРСКО! :) Ако имате въпроси - просто пишете на майл-а в
линк-а! [/url]
Колкото може да се вярва не етикета на трибестана толкова може да се вярва и на твойте сайтчета ;) Ако искат могат да напишат че приема на трибестан води до катаболитни действия и че те прави по-изморен аз пак ше си го пия защото никой друг препарат не ми е дал 10 кила в движение (става дума за позволени).
По това че “Ефект - няма!” ше кажа - пиите минимум 3грама денвно а не се стискатйте с по 1-2 хапченца дневно и ше видите ефекта.Ненормално е да ти скача повече х*я и да нямаш постижения.Ако нямаше ефект то и х*я нямаше да ви става но проблема не е в трибестана а във вас така че намерете грешката в себе си а не в продукта ;)Това че искате да му измисляте ваш начин на употреба не значи че билката ше промени свойте качества и ше ви изпълни желанията.
01.11.06
14:40
Всеки знае, че тренировките с тежести стимулират тестостерона! А кардио тренировките, например плуването, стимулират ли го или го намаляват. Според мен го стимулират, ако не и по - добре. След една тренировка по плуване се чувствам супер здрав психически, дори характера ми се изменя, държа се по - “мъжки” и съм по на място! А работата е там, че слушах Киро Скалата като каза в едно предаване, че аеробната дейност намалява тестострерона :?: :?: :?: :?: :?: :roll:
:shock:
Вие какво мислите, според мен тоя човек е в грешка :!: :evil:
01.11.06
15:33
[quote author=“koisymazzz”]Всеки знае, че тренировките с тежести стимулират тестостерона! А кардио тренировките, например плуването, стимулират ли го или го намаляват. Според мен го стимулират, ако не и по - добре. След една тренировка по плуване се чувствам супер здрав психически, дори характера ми се изменя, държа се по - “мъжки” и съм по на място! А работата е там, че слушах Киро Скалата като каза в едно предаване, че аеробната дейност намалява тестострерона :?: :?: :?: :?: :?: :roll:
Според мен причината е ендорфина не толко тестостерона поне при плуването де,но това е само предположение :wink:
01.11.06
23:12
Колкото може да се вярва не етикета на трибестана толкова може да се вярва и на твойте сайтчета ;) Ако искат могат да напишат че приема на трибестан води до катаболитни действия и че те прави по-изморен аз пак ше си го пия защото никой друг препарат не ми е дал 10 кила в движение (става дума за позволени).
По това че “Ефект - няма!” ше кажа - пиите минимум 3грама денвно а не се стискатйте с по 1-2 хапченца дневно и ше видите ефекта.Ненормално е да ти скача повече х*я и да нямаш постижения.Ако нямаше ефект то и х*я нямаше да ви става но проблема не е в трибестана а във вас така че намерете грешката в себе си а не в продукта ;)Това че искате да му измисляте ваш начин на употреба не значи че билката ше промени свойте качества и ше ви изпълни желанията.
Тия “мойте” сайтчета са американската държавна база за изследвания в областта на биотехнологиите, молекулярната биология, генетиката, публичната медицина и пр. Ти разбира се имаш по-добри иточници - хвала! А да препоръчваш дозировки без да те интересува колко тежи човек-а, каква му е възръстта и подготовката знаеш ли как му се вика? Дървен доктор! Надявам се да съм останал с погрешно впечатление. А когато напиша, че от Tribulus terrestris ефект може и да няма, то това не е като да кажа “от протодиосцин ефект няма”! Просто от трибулус до трибулус разлика като между китайската и японската икономика! Това пише в “мойте сайтчета”!
В тази връзка мисля, че ще е интересмо всеки да каже какъв трибулус е ползвал и доволен ли е от него.
Аз съм пил само на Optimum и както казах не съм очарован.
[quote author=“koisymazzz”]Всеки знае, че тренировките с тежести стимулират тестостерона! А кардио тренировките, например плуването, стимулират ли го или го намаляват. Според мен го стимулират, ако не и по - добре. След една тренировка по плуване се чувствам супер здрав психически, дори характера ми се изменя, държа се по - “мъжки” и съм по на място! А работата е там, че слушах Киро Скалата като каза в едно предаване, че аеробната дейност намалява тестострерона :?: :?: :?: :?: :?: :roll:
Плуването стимулира тестостерона,ако тренираш заедно с мацки по бикини или монокини.Тогава хормона ти ще се качи до небето. :idea: :D
02.11.06
10:18
[quote author=“x_3_mar”]
7. Забудьте об аэробике.
Аэробическая нагрузка снижает уровень тестостерона. Когда дело касается “сушки”, аэробика незаменима, но как только тренировки смещаются в плоскость работы на “массу”, кардионагрузки играют против вас. Даже если вы умеренно занимаетесь на велотренажере, это потенциально может привезти к мышечной усталости и перетренированности, как крайней форме. В итоге, мы получаем типичную ситуацию, когда уровень тестостерона угнетается взрывом кортизола.Поддержание оптимального процента тестостерона является необходимым условием для построения мышечных объемов. В бодибилдинге нет места случайностям: стратегия на этапе работы на “массу” сходится на повышении уровня мужского полового гормона. Потребление большого количества белка вкупе с хорошо сбалансированной до- и посттренировочной диетой являются важнейшими компонентами на пути к развитому телу. Отложите в памяти прописную истину: мышцы растут в период восстановления, поэтому серьезно отнеситесь к планированию отдыха. И, последнее: периодически восполняйте нехватку важных пищевых добавок в организме - витамина С и PS. Следуйте этим нехитрым правилам, и да позавидует вашему атомному росту дачные сорняки!
Перевод: Роман Джабелов
Автор: Крис Ацето
Кардиото вреди в период за маса - не на здравето, а на способността на тялото да натрупа максимално ММ! Не го казвам аз, а Крис Айсето! А пък който не знае кой е той...
Тия “мойте” сайтчета са американската държавна база за изследвания в областта на биотехнологиите, молекулярната биология, генетиката, публичната медицина и пр. Ти разбира се имаш по-добри иточници - хвала! А да препоръчваш дозировки без да те интересува колко тежи човек-а, каква му е възръстта и подготовката знаеш ли как му се вика? Дървен доктор! Надявам се да съм останал с погрешно впечатление. А когато напиша, че от Tribulus terrestris ефект може и да няма, то това не е като да кажа “от протодиосцин ефект няма”! Просто от трибулус до трибулус разлика като между китайската и японската икономика! Това пише в “мойте сайтчета”!
Твойте американски държавни бази и НЕДървени доктори могат да си заврат изследванията в ... земята и да чакат да им порасне трибулус а не райграс ;) Що се отнася до мойте източници - те говорят от личен опит а не от американските бази. За разлика от тебе аз не се позовавам на американски данни а пиша от личен опит и мога смело да твърдя че от трибестана Ефект - Има. Айде попитай твойте всезнайковци защо като няма ефект х*я ти рипка по-често а ? Тва сигурно е случайност а? И следващия път очаквам данни от Юпитерската космическа база за изследвания в областта на биотехнологиите
02.11.06
15:48
Ок, сподели тогава кой си ти и кои сте хората дето имате “сериозен” и “личен опит”, с който правите водещи американски университети да си завират дипломите отзад? В БАН ли работиш? Или си в частна микробиологична корпорация? Или ...? Запали ми любопитството! Бтв, що не ни спретнеш и 1 лекциика по андрология да ни подскажеш как точно “трибестана” (явно си фен на “Софарма, бтв там ли работиш?) ти вдига х*я и ако т’ва е знак, че ти е качил тестостерона, то каква е разликата между него и виаграта? И как точно действа тоя “трибестан” на ниво хормони? Както пише на листовката на “Софарма” или само понякога? Щото няколко пъти вече ти обяснявам, че не “трибестан-а” ами 1 вещество в билката е това дето вдига тестостерона, а то не се среща само в Tribulus terrestris, а и в други растения и се зове -> протодиосцин!
Виж брачед тия неща дето ти си ги чел и аз съм ги чел нема смисъл да ти ги преписвам и тем подобни неща. Айде сега без да многословиш с празни приказки кажи ясно кратко и точно ИМА ЛИ ЕФЕКТ ОТ ТРИБЕСТАНА ?!?
С нетърпение очаквам отгорова ти ;)
02.11.06
22:00
[quote author=“kazz”]Виж брачед тия неща дето ти си ги чел и аз съм ги чел нема смисъл да ти ги преписвам и тем подобни неща. Айде сега без да многословиш с празни приказки кажи ясно кратко и точно ИМА ЛИ ЕФЕКТ ОТ ТРИБЕСТАНА ?!?
С нетърпение очаквам отгорова ти ;)
Леко и мен да не нападнеш... ама той ти обясни, че първо не говори точно за продукта “Трибестан”, а като цяло за билката и по-конкретно, за 1 вещество в нея. И от количеството на това вещество в билката зависи до колко е ефективен препарата създаден на нейната основа. Тоест важно е откъде е суровината за “Трибестан”-а.
02.11.06
22:26
Сегааа... и аз да се включа в темата за Трибестана! :lol:
Значи, попаднах на една много интересна статия за действието на Трибестана. В нея се твърди, че сам по себе си той има малък ефект в качването на ММ, но ако се комбинира да кажем 1500-2000 мг Трибестан с 100 мг ДХЕА и 100 мг Андростендион. Казват, че са проведени опити, при които атлетите са споделили рязко покачване на силата, както и интензивността на тренировка само когато са ги комбинирали...
Обясняват го така:
Трибестанът увеличава секрецията на ЛХ, който стимулира образуването на тестостерон от тестисите, а ДХЕА и Андростендионът осигуряват суровината за производството на този тестостерон.
Как ви звучи това? Някой от вас пробвал ли е тази комбинация? Аз си признавам, че не съм пробвал Трибестана и не мога да взема страна във вашия спор, но го следя с интерес! :lol:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече