трицепс + бицепс ?

TU

11.10.06
22:53

Има ли проблем да се тренират трицепс + бицепс в един ден ?До ся не съм виждал програма дето да ги включват заедно ?

Много хора правят така. Има ефект и то доста голям. Проблема са стриите. При голям процент от хората се появяват при този тип тренировка.

11.10.06
22:55

няма проблем дори е хубаво , единственият проблем са стрии-те които са налице при мен  :)  , а комбинацииката е много добра ако се приложат и супер серии ощи по яко , за супер серии-те го казвам от моя гледна точка

Конкретно при мен подобен вид тренировка не даде този резултат, който беше забелязван при комбинация гърди/бицепс, крака/трицепс примерно. Въпреки това при мои приятели съм виждал доста добро развитие, особено при включване на супер серии, както каза bezstrashen. Що се отнася до стриите - това е по-скоро въпрос на това, дали си предразположен и все пак колко бързо ще качиш мускулна маса в тази област.

Нека не забравяме, че суперсериите не са подходящи за начинаещи, прецени за себе си, дали те са единственото решение за бъдещото ти развитие. :)

12.10.06
10:28

какво са стриите  :oops:  да знам 4е понякога си тренирам бицепс и трицепс заедно

12.10.06
10:37

Ами тъй като кожата нараства по-бавно от мускула под нея,тя няма друг избор освен да се нацепи.Стриите са най често лилави,червеникави и се появяват на определени места.Страхът от тях е голям защото времето не им влияе,те не махат освен чрез разни лазери пък незнам,може и да има някакви гелове,кремове.Единственото кото е че след време стават бели (в смисал с малко по-бял цвят от кожата,един вид белег от рана)и ако големината има е била малка,ще си личат по-малко с този цвят  :wink:

ludiaBG

12.10.06
11:45

мажи се с някакав крем преди трен за да ти стане кожата по еластична и така ще намалиш рискът от стрии ! чувал сам че някои хора се мажат и с  бебешко олио преди трен и след капане

12.10.06
11:47

Аз сега се сетих,че някой ми беше пуснал мухата там за някав витамин,от серията А или Б немога да се сетя,помагал за растежа,еластичноста на кожата,но дали помага нз.

12.10.06
12:27

[quote author=“Offspring”]Аз сега се сетих,че някой ми беше пуснал мухата там за някав витамин,от серията А или Б немога да се сетя,помагал за растежа,еластичноста на кожата,но дали помага нз.

Б12+фолиева киселина,но това е за да се предпазиш от стрии,след като ги имаш вече нищо не може да се направи...Чак като станат бели имаш два варианта :
1.Премахването им с лазер
2.Чакаш да избелеят.

ludiaBG

12.10.06
12:55

гледам че стана дума за фолиева киселина та искам да попитам има ли фолива кислелина 0.5 защото в карлово немога да намера има само 0.4

IceMan

12.10.06
19:47

мажи се с избелващ крем ! един приятел ползва някакъв и ...сичко изчезна и повечко сауна ...но ще лажеш че ще загубиш от масата ...ами тогава минерална баня ...според мен може и само крем да свърши работа...

JI

12.10.06
22:48

[quote author=“boxerg”]Много хора правят така. Има ефект и то доста голям. Проблема са стриите. При голям процент от хората се появяват при този тип тренировка.

абсолютно рацете растът яко ама стриите заедно с тях аз съм пример...

ludiaBG

12.10.06
23:50

мажете се с някакав крем преди трен да прави кожата по еластична и ще намали риска от стрии !

Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1