11.10.06
22:53
Има ли проблем да се тренират трицепс + бицепс в един ден ?До ся не съм виждал програма дето да ги включват заедно ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим11.10.06
22:54
Много хора правят така. Има ефект и то доста голям. Проблема са стриите. При голям процент от хората се появяват при този тип тренировка.
11.10.06
22:55
няма проблем дори е хубаво , единственият проблем са стрии-те които са налице при мен :) , а комбинацииката е много добра ако се приложат и супер серии ощи по яко , за супер серии-те го казвам от моя гледна точка
11.10.06
23:29
Конкретно при мен подобен вид тренировка не даде този резултат, който беше забелязван при комбинация гърди/бицепс, крака/трицепс примерно. Въпреки това при мои приятели съм виждал доста добро развитие, особено при включване на супер серии, както каза bezstrashen. Що се отнася до стриите - това е по-скоро въпрос на това, дали си предразположен и все пак колко бързо ще качиш мускулна маса в тази област.
Нека не забравяме, че суперсериите не са подходящи за начинаещи, прецени за себе си, дали те са единственото решение за бъдещото ти развитие. :)
какво са стриите :oops: да знам 4е понякога си тренирам бицепс и трицепс заедно
Ами тъй като кожата нараства по-бавно от мускула под нея,тя няма друг избор освен да се нацепи.Стриите са най често лилави,червеникави и се появяват на определени места.Страхът от тях е голям защото времето не им влияе,те не махат освен чрез разни лазери пък незнам,може и да има някакви гелове,кремове.Единственото кото е че след време стават бели (в смисал с малко по-бял цвят от кожата,един вид белег от рана)и ако големината има е била малка,ще си личат по-малко с този цвят :wink:
12.10.06
11:45
мажи се с някакав крем преди трен за да ти стане кожата по еластична и така ще намалиш рискът от стрии ! чувал сам че някои хора се мажат и с бебешко олио преди трен и след капане
Аз сега се сетих,че някой ми беше пуснал мухата там за някав витамин,от серията А или Б немога да се сетя,помагал за растежа,еластичноста на кожата,но дали помага нз.
[quote author=“Offspring”]Аз сега се сетих,че някой ми беше пуснал мухата там за някав витамин,от серията А или Б немога да се сетя,помагал за растежа,еластичноста на кожата,но дали помага нз.
Б12+фолиева киселина,но това е за да се предпазиш от стрии,след като ги имаш вече нищо не може да се направи...Чак като станат бели имаш два варианта :
1.Премахването им с лазер
2.Чакаш да избелеят.
12.10.06
12:55
гледам че стана дума за фолиева киселина та искам да попитам има ли фолива кислелина 0.5 защото в карлово немога да намера има само 0.4
12.10.06
19:47
мажи се с избелващ крем ! един приятел ползва някакъв и ...сичко изчезна и повечко сауна ...но ще лажеш че ще загубиш от масата ...ами тогава минерална баня ...според мен може и само крем да свърши работа...
12.10.06
22:48
[quote author=“boxerg”]Много хора правят така. Има ефект и то доста голям. Проблема са стриите. При голям процент от хората се появяват при този тип тренировка.
абсолютно рацете растът яко ама стриите заедно с тях аз съм пример...
12.10.06
23:50
мажете се с някакав крем преди трен да прави кожата по еластична и ще намали риска от стрии !
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече