Как стоят нещата при мен

12.10.06
12:52

Значи забелязвам че като тренирам само 1-2 мускулни групи за повече време 3-4 седмици ама само тях при това често се получава значителен растеж при вас така ли е ?
мисля 2 месеца да правя само ръце като по 1 път през седмица тренирам гръб и гърди :)

BU

12.10.06
14:22

Епа да. И аз гледам как всички съветват “тренирай всичко по веднъж седмично”, обаче примерно лятото като не тренирах в залата. Праве по три пъти седмично набирания и кофи. Гърдите си стояха едни и същи (все едно си ги тренирам в залата горе долу), ръцете ми спаднаха с 2 см някъде, ама такъв гръб не съм имал никога, какъвто направих тогава за един месец. И то правех само два вида набиранки. По четири-пет серии през ден.

Така че на въпроса ти - принципно има такова нещо. По често с по-леко и май става работата.

Я скивай примерно футболягите, по законите които се проповядват от фитнесджиите  би трябвало те да претренират, щото си товарят краката всеки ден. Ама я скивай какви крака имат...пък и не всички правят с тежести, повечето само с тичането.

12.10.06
16:30

^MaD^ я напиши по-точно какво имаш предвид , защото не се разбира много добре , това което разбрах е че правиш цялата седмица само бицепс и трицепс (примерно) и другата така само , че включваш и малко гръб или гарди - това ли имаш предвид
неможах да зацепя нещу  :oops:

12.10.06
16:34

И аз немога да разбера точно но ще има ефект
Голяма почивка за мускулите затова ще има ефект.Обаче незнам колко пъти в седмицата

12.10.06
16:36

ми примерно като бях в чужбина 1 месец имах само гири и през ден тренирах бицепс и трицепс при което ръцете ми порснаха неузнаваемо много ! сега мисля пак така да направя 1 месец понеже са ми изоставаща група

12.10.06
16:39

ахам ясно , еми начи и аз съм пробвал така , но не за месец (2-3седмици) защото гледам да не претренирам , според мен ако се възтановяваш добре има полза от това , но не да спреш да правиш за другите мускулни групи , защото след това да не се чудиш защо те са ти изоставащи  :wink:

12.10.06
16:59

в момента ръцете са ми изоставащи направо не мога да ги гледам и наи вече трицепса :(
а в момента сам във върхова форма ръката ми никога преди не е била 43 :)

12.10.06
17:03

ех пак ме обърка  :lol: 

хем не си бил никога с 43см. , хем ти е изоставаща , значи всичко ти разсте доста бързо и ръцето само че малко по бавничко от останалите мускули , мм като се замисля никак не е зле пробвай да ги правиш ръцете 2 пъти в седмицата и вкарай малко супер серии за да се стресират , но ако помогне и ти се пръснат след 50-тия сантиметър не ме обвинявай  :lol:

12.10.06
17:14

не че е чак толкова зле положението но в момента сам се поомазнил а като тръгна да свалям ръцете и гърба ми се стопяват яко но това е друга тема
та значи бих искал за около 3-4 месеца да кача до 45 супер ще е ;)

едит 43 са след трен :(

12.10.06
17:24

43 пак не са никак малко (поне за мен , а и не само за мен) , но късмет за начинанието кажи резултатите след тези месеци

Аз съм против тази техника. Много мускулни групи се влиаят от други. И все пак мускула расте докато почива.

WE

12.10.06
20:12

може да имаш растеж по единствената причина, че ти просто стресираш мускула по този начин и той за това расте, но много бързо може да претренираш по този начин

12.10.06
22:13

Щом едно нещо ти е действало значи пак ще ти действа!
Помпай ги ръцете и ще порастнат, само не се увличай с тежестите (освен ако не си трибоец).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1