12.10.06
18:23
Значи един приятел ми спори че не било супер грешно.Понеже горните ми гърди изостават,пък и всеки знае че са мускулна група инат,а обикновенния лег не ми остава сила в рамото и трицепса за да си направя останалите упражнения,затова програмата ми за гърди е това:
1 Полулег с лоста
2 Полулег с дъмбели
3 Флайс
И понякога кофички ако имам сили.Кажете дали наистина е грешка да махам хориз.лег,аз си мисля че докато не си направя горните гърди флайса ще ми поддържа долната част.
ПП.:тренирам гърдите 1 път в седмицата.Предварително благодаря.
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим12.10.06
19:11
ми точно грешка не , но по добре го прави , защото е базово упражнение за натрупване на ММ на гърдите (и не само там) , само гледах един бодибилдър (не се сещам кой) , че беши спрял това упражнение , защото той има предостатачно ММ в тази зона и не го прави , а само си уформя гърдите с другите упражнения (поне така го казаха :lol: )
12.10.06
19:51
1. полулег с щанга
2. лег
3. полулег с дъмбели
4. кофички
Аз съм така. Понякога вкарвам и флайс преди кофичките. Пробвай да видиш. Според мен трябва да се прави хоризонтален лег.
12.10.06
20:11
полулег с щанга
полулег с дъмбели
лег с щанга или с дъмбели
флайс
Аз предпочитам дъмбели
12.10.06
20:12
Най-добре си го прави. Защото както казаха то е базово упражнение
12.10.06
20:20
[quote author=“boxerg”]1. полулег с щанга
2. лег
3. полулег с дъмбели
4. кофички
Аз съм така. Понякога вкарвам и флайс преди кофичките. Пробвай да видиш. Според мен трябва да се прави хоризонтален лег.
щом искаш да наблегнеш на горните гърди(т.е. те са ти приоритет) започни с тях, а за да ги стресираш сменяй упражненията:
1. полулег лост/дъмбел
2. лег
3. обратен лег с лост/дъмбел или кофички
4. флайс
където съм написал лост/дъмбел просто ги сменяй през седмица ;)
12.10.06
20:25
[quote author=“weet”][quote author=“boxerg”]1. полулег с щанга
2. лег
3. полулег с дъмбели
4. кофички
щом искаш да наблегнеш на горните гърди(т.е. те са ти приоритет) започни с тях, а за да ги стресираш сменяй упражненията:
1. полулег лост/дъмбел
2. лег
3. обратен лег с лост/дъмбел или кофички
4. флайс
където съм написал лост/дъмбел просто ги сменяй през седмица ;)
Еми аз със кое съм почнал?
Обратния лег акцентира на долния гръден мускул.
1. полулег с щанга
2. лег
3. полулег с дъмбели
4. кофички
Можеш и без хоризонтална лежанка. Поради травма в рамото година и нещо не я правих, но не ми спаднаха гърдите.
Направи трен. така:
1.полу лег с щанга - стриктно изпълнение за да не ти отива в рамото или трицепса.
2.кофи или обратен лег с щанга
3.полулег с дъмбели
4.водоравен флайс или полоувър
Според мен е най-добре да спазваш някаква поредица при изпълнения на упражненията. В смисал първо прави изцяло горна част и после долна. Нещо такова да речем :
Полулег с щанга
Полулег с дъмбели или флайс със същия наклон на пейката
Лег с дъмбел
Кофи
13.10.06
00:01
[quote author=“mitaka101”]
1. полулег с щанга
2. лег
3. полулег с дъмбели
4. кофички
Можеш и без хоризонтална лежанка. Поради травма в рамото година и нещо не я правих, но не ми спаднаха гърдите.
Направи трен. така:
1.полу лег с щанга - стриктно изпълнение за да не ти отива в рамото или трицепса.
2.кофи или обратен лег с щанга
3.полулег с дъмбели
4.водоравен флайс или полоувър
какво ще рече водоравен флайс ?
Аз не направя ли хоризонтална лежанка,въобще не мога да си натоваря гърдите като хората,даже и да дам всичко от себе си на останалите упр.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече