12.10.06
20:51
Здравейте на 16 години сам 176 см от 2 години се занимавам с бодибилдинг усилено имам голям напредак,но от както почнах не сам пораснал повече седа си на 176, не правя упражнения които могад да ме набият.Може ли да ми кажете какво сте помогне да порасна още 4 5 см ,храни който да помогнат или хранителни добавки.Благодаря предварително
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим12.10.06
21:49
няма храни променящи генът на човек , всичко се свежда до гена ти
12.10.06
21:53
Ориентирай се по родителите ти. Трудно можеш да промениш височината си. Само при волейбола и баскетбола става ама там са малко по други нещата.
Като бях малък се записах на волейбол. Тренирах 2 години и след това ни строиха по височина и ниските отпаднахме. По-добре за мен, започнах бокс, но това е истината за волейбола - подбор на високи играчи.
Забелязвам пряка връзка между качването на лично тегло и растежа при мои клиенти.
Добавки, които могат да ти помогнат са калций, колаген, Б12, фолиева киселина. И много белтък за мускулите !
12.10.06
22:12
бладоря за помоща
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече