12.10.06
22:40
След дълги мисленя и четене на статий реших да пуна тема за бицепс/трицепс ,ето какво нака всеки от вас да напише най добрата двойна тренировка за тези две мусколни групи ,включително и упражненията ! а накрая и аз ще изразя своето мнение и тренировка ... защото е по усобено
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим12.10.06
22:46
Имаш предвид да са в една тренировка така ли?
1.Последователно сгъване на дъмбели 3 x 10
2.Бицепсово сгъване на прав лост в пирамида
3.Скотово сгъване с крив лост 3x10
4.Френско разгъване 3x10
5.Разгъване на дъмбел зад глава в пирамида
6.Разгъване на горен скрипец 3x10
13.10.06
10:41
това е голяма глупост .... няма най-добро!!! Всеки човек е различен. Всяка тренировка правя различни упражнения за ръце. Много зависи от ъгъла на на ръцете спрямо тялото с какъв лост да правиш упр.
бицепс
1. дъмбел на скот 3х10
2. прав с крив лост 3х10
3. прав с дъмбели 3х10
трицепс
1. лежанка 3х10
2. френско 3х10
3. скрипец или с дъмбел над главата( редувам ги) 3х10
като въртя с коя група да започна всяка тренировка!
14.10.06
01:20
чакам още мнения и тренировки ! да съберем поне 12 от по-напредналите че иначе няма файда от това което правя
Сгъване на бицепс с прав лост, сгъване на бицепс с надхват, полукофички за трицепса, лицеви с тесен хват за трицепс. В ръката между суперсериите стискане на пружина или тенис топка за развитие на предмишница и напомпване на повече кръв в бицепса и трицепса. След това ръцете растат много бързо. 8)
14.10.06
10:16
1упр. Сгъване за бицепс с прав лост + френско разгъване за трицепс с крив лост
2упр. Сгъвене на дъмбели за бицепс + повдигане на дъмбел със смяна на ръцете за трицепс зад глава
3упр. Сгъване на скотова пейка с крив лост за бицепс + кик бак за трицепс
1 и 2 можи да се разменят :)
14.10.06
10:22
добри тренировки но не мислите ли че са прекалено обикновени? чакам още 5 тренировки и казвам нещо което прочетох от рони колман и съм добавил нещо от брейтенстайн и мен !
14.10.06
14:10
1 френско
2 повдигане на дъмбел задврат
3 скрипец с въже
1 скотово сгъване
2 сгъване на макара
3 концентрирано сгъване
Не можеш да определиш най - добро за всеки. Всичко е индивидуално. Пишем глупости в момента.
кофички - 3х8 с доп. тежест
лег тесен хват - 3х6
разгъване на дъмбел зад врат - 3х6
донапомпваща серия кофи 1х15 + лицеви тесни 1х15 в суперсерия
сгъване на дъмбели за бицепс 3х6
сгъване с крив лост за бицепс 3х8
донапомпваща набирания с тесен хват 1х10
Бицепсово сгъване с щанга
Бицепсово сгъване с дъмбели
Скотово сгъване
Изтласкване на щанга от лег с тесен хват
Полукофички
Френска преса
Аз си знам кое упражнение как ме натоварва и наистина правя каквото ми е на сърце (и на бицепс),само за трицепса си спазвам определена програма,бицепса ми е фантазия :D :D :D
14.10.06
22:08
1 бицепс прав лост + френско
2 бицепс сцрипец с двете раце +скрипец за трицепс
3 бицепс сцрипец с едната ръка + дамбел зад врат за трицепс
14.10.06
22:58
ето я и моя коментар :
-първа серия скотово с крив лост - френско сгъване - прав лост (бицепс) - скрипец (правите го 4 серий ) внимавайте по колко повторения ако не сте свикнали правете малко повторения !
-правите минута почивка изпивате 500 грама боза !
-концентрично сгъване - кофички с тесен хват за трицепс - бицепсово сгъване - разгъване на дъмбел зад глава
-минута почивка изпивате 500 грама боза !
-повтаряте първите упражнения!
ако правите всичко правилно 3 см за 2 седмици не ви мърдат !
14.10.06
23:48
[quote author=“iceman”]ето я и моя коментар :
-първа серия скотово с крив лост - френско сгъване - прав лост (бицепс) - скрипец (правите го 4 серий ) внимавайте по колко повторения ако не сте свикнали правете малко повторения !
-концентрично сгъване - кофички с тесен хват за трицепс - бицепсово сгъване - разгъване на дъмбел зад глава
Честно да ти кажа очаквах нещо по - смислено. Колко такива изпълнения сме виждали...
тоест след 2 такива тренировки 3см :shock: чесно казано не ми се вярва много ама...
15.10.06
00:04
ништо смислено не виждам в тея гигантски серии или там каквотоса, и сашто половин литър боза на веднъж ако се приеме ще ти стане тежкоо и трена ше ти се скапе
браво браво и аз тва го бях чел в една книга на бате арни ама го бях забравил непреминно ще го пробвам...а иначе за сега си правя като нормалните хора:
-кофички
-разтваряне с дъмпел с една ръка
-разтваряне на скрипец
-биц. сгъване с крив лост
-последователно сгъване с дъмпел
-концентрично
Трицепс
Изтласкване от лег с тесен хват 2х8
Френска преса 3х8
Разгъване на горен скрипец 2х8
Бицепс
Сгъване с щанга от стоеж 2х8
Скотово с щанга 3х8
Скотово с дъмбел 2х8
Тва е от мене 8)
15.10.06
10:00
хора това е прекрасна тренировка :) но се прави 2-3 пъти седмично ...
ако ви е заинтригувало пробвайте !
15.10.06
10:30
тя ако се прави 2-3 пати седмично каде утиват другите мускули ? няма ли да изостанат
15.10.06
10:40
това е тема за бицепс и трицепс нали? другите групи ги измести в останалите 3 дни ...
[quote author=“iceman”]хора това е прекрасна тренировка :) но се прави 2-3 пъти седмично ...
ако ви е заинтригувало пробвайте !
Ами заинтригува ме, но ще може ли малко да ми обясниш по-точно(или ако не ти се пише да копнеш някво линкче), че не разбрах всичко...та като почнеш първата серия скотово за бицепс, веднага като я свършиш правиш френското за трицепса ли ? И ако е така като се стигне за скрипеца 4 повторения по колко време да се даде почивка ? И колко пъти да се повторят упражненията, също да питам и горе долу по колко повторения трябва да се правят, защото казваш ако не сте свикнали правете по-малко...да кажем, че сме свикнали, повече ли повторения трябва да се правят ?
Мерси предварително!
15.10.06
15:52
няма да е лошо още малко инфо за тази програма :) че и мен ме е заинтересувала нещо
Не, не, ключовият момент е в бозата. Като осмислиш идейната философия на тази напитка, ще те връхлети творческото вдъхновение и, да, 3 см не ти мърдат.
И казва човека, трябва да се прави 2-3 пъти в седмицата. 2 или 3? Щото то не е като 150-151, ако ме разбираш какво искам да кажа. Тез тренировки май за нищо ги нямаш. И ако вкарваш това нещо 3 пъти в седмицата, освен да ти стане лошо от бозицата и да се изповръщаш във фитнеса, друго няма да стане...айде внимавай поне като се бъзикаш (щото човек такива неща сериозно не може да говори), има много начинаещи във форума. Представи си какво ще стане ако те послушат и почнат да нагъват кроасани и кренвирши по време на трен. Или пък почнат да стоят по 3-4 часа в залата :shock:
Та затова те съветвам да не прекаляваш с шегите :)
Поздрави :D
За 2 седмици 3 санта и с химия не можеш да го постигнеш :lol: :lol: :lol: :lol:
А определено методът ти е смешен....
15.10.06
18:08
нека луцифер ...ви го обясни !... аз обясних на хората които наистина се заинтересовани от фигурата си !те ми писаха на лс...
19.10.06
03:22
Аз мисля, че от този тип тренировки ръката расте супер бързо. Знам го от личен опит!!!
правите минута почивка изпивате 500 грама боза !
Бозата отдавна я осраха - правят я с подсладители - яжте ФАФЛИ, вместо боза !
Намали зобта, че не се усещаш какво пишеш ...
това е голяма глупост .... няма най-добро!!! Всеки човек е различен.
Абсолютно е така.
[quote author=“iceman”]нека луцифер ...ви го обясни !... аз обясних на хората които наистина се заинтересовани от фигурата си !те ми писаха на лс...
Ама не разбираш ли,че това ТЕХНИЧЕСКИ,ТЕОРЕТИЧЕСКИ и ПРАКТИЧЕСКИ НЕВЪЗМОЖНО 3 сантиметра за 2 седмици,дори да е качено МАЗНО !!!!?!??!
1.С химия даже не можеш да го постигнеш това.
2.Да приемем,че е така,що за еластична кожа трябва да имаш? ???
Ти какво си мислиш,че кожата расте заедно с мускула ?!?!? В голяма грешка си...
19.10.06
10:45
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Човешката трагедия край няма
Вие нищо не разбирате бе колеги, човека е помощник инструктор!!!
Аз от утре я почвам тая програма -> серия бицепс/трицепс и после смятам едно изкачване и слизане по пирамидата боза :arrow: кроасан :arrow: кремвирш :arrow: кроасан :arrow: боза
3 см за 2 седмици само при начинаещи със суупер ген и безупречен хранителен режим...добавки и много, много сън!
19.10.06
19:02
аз пък се чуда какво ви споделям ... тази тренировка я видях от рони колман ;) самоче той ядеше жито .. вместо бозата няма значение който иска нека пробва който не иска нека не пише глупости mitaka101,ти много ли разбираш ??? има и качествена родопска боза ...аз пия такава !а зоб не зимам ! а за най доброто ...за мен тази тренировка беше вълшебна :) и ги качих !2 см и полувина
iceman чета вече твои мнения във втора тема и меко казано будат нещо средно между смях и ....тъга.Не се ли усещаш че пишеш неща дето всеки 2-ри ще тръгне да спами по тях, защото са малко странни.Всяко твое мнение води след себе си 100 поста спам на присмех, осъзнай се
19.10.06
22:33
астор ...аз мисля че контактувам с хора а не с *****
което ще рече че очаквам билдерите отсреща да видят темата да дадът мнение а не да пишат глупости и да ме карат да се нервирам ...има доста хора които бяха наистина заинтересовани от този тип тренировка и ми писаха на лс... което ще рече че са ЧОВЕЦИ ... ако желаеш затвори темата !
mitaka101,ти много ли разбираш ???
Ами разбирам, това ми е работата. Върша си я от години и нямам рекламации. С някои клиенти работя от началото на 1997г.
За бозата съм абсолютно сериозен. Проверих 9 или 10 марки боза и всичките бяха с подсладител. Отидох при един производител на боза и той каза, че не му е изгодно да слага захар и буха подсладители. тъпо, ама факт. Много се интересувам от бозата защото, ако е със захар е идеален гейнер ...
А за програмата - това е вариант на програма от последния брой на Мускули и фитнес. Липсва само частта с двата санта и половина за 2 седмици. :D
19.10.06
23:05
[quote author=“iceman”]аз пък се чуда какво ви споделям ... тази тренировка я видях от рони колман ;) самоче той ядеше жито .. вместо бозата няма значение който иска нека пробва който не иска нека не пише глупости mitaka101,ти много ли разбираш ??? има и качествена родопска боза ...аз пия такава !а зоб не зимам ! а за най доброто ...за мен тази тренировка беше вълшебна :) и ги качих !2 см и полувина
Колега усети се малко какви ги ръсиш,просто е срамно един инструктор да пише такива простотии
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече