Хамър

13.10.06
22:15

Доколкото знам това е упражнения за маса на гърба.можете ли да ми кажете като кое поред упражнение се прави :?:  :?:

14.10.06
00:00

а аз до колкото знам е за брахиалис :wink:
може да е преводно от това чукчетата за гръб.но като цяло hammer значи чук на бг :)
има чукове за брахиалис и чукове за гръб- гребане

14.10.06
01:36

Като стана дума за брахиалис , някои може ли да ми каже упражнение за брахиалиса . Чуковото сгъване е ясно но брахиалиса ме интересува...

17.10.06
10:29

[quote author=“X-Man”]Доколкото знам това е упражнения за маса на гърба.можете ли да ми кажете като кое поред упражнение се прави :?:  :?:

Какво точно имаш в предвид,хамър сгъване,хамър машина или...Ем си Хамър :lol:

17.10.06
18:38

Хамър машина. :wink:

[quote author=“Dan Kolov”]Като стана дума за брахиалис , някои може ли да ми каже упражнение за брахиалиса . Чуковото сгъване е ясно но брахиалиса ме интересува...

То си е за брахиалис и брахиорадиалис. Внимавай като пишеш  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1