14.10.06
12:43
Здравейте,
От две седмици ходя на фитнес,почивам само един ден седмично.Имам доста килца за сваляне ,защото през бременноста качих много :oops: Инструктора ми каза да ходя сутрин на гладно и след тренировка да хапвам,но проблема е ,че инструкторите са двама и втрия днес ми каза да ям сутрин преди тренировка ,а след нея да не ям поне 2 часа.Та аз не знам кои да слушам???.Моля ви кажете ми как е правилното.Благодаря предварително :D
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
Ами попринцип закуската е най-важна,дето се вика може цял ден да не ядеш стига да си закусил добре,но в случая май ще е по-добре да си хапнеш след тренировката.Мое мнение :?
Поздрави
Еми не е голяма разликата дали ще ядеш сутрин преди или след тренировка, защото ако е примерно преди трен. яденето, тогава ще имаш повече сила, което значи по-пълноценна тренировка и повече изразходване на енергия.Ако ядеш след тренировка, тогава организма ще има нужда от повечко храна, обаче щом сваляш ще трябва да хапнеш малко, за да може организма да си използва запасите :).Така че каквото си избереш няма да е грешка според мене(по скоро според това което го бях чел някъде ;) ).
УСПЕХ!
Абе до колкото аз знам,първоисточника на енергия за тялото са въглехидратите,докато ги има тях тялото няма да посегне към мазнините като източник на енергия,но понеже сутрин нивото на въгл. е по-ниско,тялото ще използва мастните клетки като алтернативен източник на енергия(според това пък което аз съм чел),което тя всъщност желае,да отслабне.Има вероятност да не съм прав,нека съберем още мнения.
Поздрави
Прав си! Но като казвам преди тренировка да хапне нямам предвид цял слон да язеде ;) ами малко(примерно няква ябълка, бананче) и тези въглехидрати също няма да и стигнат и тогава ще се подкарат мазнините :), пък след тренировка като хапне пак ще си поеме малко въглехидрати и мазнинки и става почти същата работа, затова казвам, че не е кой знае каква разликата.Стига да ходи да си тренира и ефекта ще го види 100 %!!!
14.10.06
15:08
Според това, на което са ме учили най-добре е да се яде сутрин, тъй като закуската стимулира ензимите, които топят мастните клетки. Когато тренирах и свалях килограми можех да ям сутрин и вечер по малко, независимо колко се натоварвах тази храна ми стигаше за деня. Свалянето на килограми за категории и т.н. е различно от това за отслабване , но са много тясно свързани, тъй като и в двата случая участват обмяна на в/ва и топене на мазнини.
14.10.06
16:45
марго,ако ме послушаш ще си стегната като 16 годишна мацка ;)
значи :
-ходиш сутрин на фитнес тренираш един час !след което се прибираш и ще хапнеш ,но преди да хапнеш изпий половин литар вода ! така полувината ти апетит се поема от водата,а ти ще я изпишкаш,аз съм бил модел и зная какво е да се свалят и качват килограми!
[quote author=“iceman”]марго,ако ме послушаш ще си стегната като 16 годишна мацка ;)
значи :
-ходиш сутрин на фитнес тренираш един час !след което се прибираш и ще хапнеш ,но преди да хапнеш изпий половин литар вода ! така полувината ти апетит се поема от водата,а ти ще я изпишкаш,аз съм бил модел и зная какво е да се свалят и качват килограми!
От твойта уста в божийте уши ,дано да стана ,айде не като 16 ама поне ,като 17 годишна :D Разбира се ,че ще те послушам.Аз дори тренирам по час и половина 8) ,честно казано съм готова на всичко за да сваля гадните килограми. Много ви благодаря ,че ми писахте момчета :)
14.10.06
23:01
радвам се че ти бях полезен !
14.10.06
23:53
сутрин преди кардио деиност едно кафе (аз го пия без захар ) не знам как Ще реагираШ ти, съЩо така и един греипфрут вси4кото това 30 мин. преди кардио деиност
14.10.06
23:59
като се изпие половин литър вода преди хранене стомашните сокове се разреждат и разграждането и усвояването на приетата храна се забавя зна4ително време.като наи добар вариант може да се приеме това-20 минути преди хранене вода,и и после 4ак след 40 минути може да се пие пак вода
бе най добре яж направо на обяд а ако не можеш по добре поне един час след трен. и то само белтъци а въглехидрати само във вид на плодове
15.10.06
00:03
не е ли по добре въглехидрати с нисък гликеми4ен индекс
не е ли по добре въглехидрати с нисък гликеми4ен индекс
мдам добра идея
[quote author=“valentinik46”]сутрин преди кардио деиност едно кафе (аз го пия без захар ) не знам как Ще реагираШ ти, съЩо така и един греипфрут вси4кото това 30 мин. преди кардио деиност
Аз пия кафе без захар сутрин и сок от един лимон с 200 гр. вода.По-добре ли е да е сок от грейпфрукт???
15.10.06
10:11
ами ...плодове от рода на “кисели” - лимон грейфрут ,зелена кисела ябълка...сичко кисело можеш :)
15.10.06
10:52
[quote author=“margooo”][quote author=“valentinik46”]сутрин преди кардио деиност едно кафе (аз го пия без захар ) не знам как Ще реагираШ ти, съЩо така и един греипфрут вси4кото това 30 мин. преди кардио деиност
Аз пия кафе без захар сутрин и сок от един лимон с 200 гр. вода.По-добре ли е да е сок от грейпфрукт???
наи добре греипфрут няма по добър плод мисля 4е съдържаше ниринджина маи така се казваше което подпомага за горенето на мазнини доказано е
15.10.06
11:09
е има и друг вариянт ...използвах го да свалям бързо
:arrow: преди да утидеш на тренировка пиеш 2 супени лажици оцет
веднага като утидеш в фитнеса на колелото и правиш не 20 мин а 30 ! ...сама ще си усетиш как сваляш килограмите !
може да вземеш и л-карнитин но оцета го бива много може и да съчетаваш!
[quote author=“iceman”]е има и друг вариянт ...използвах го да свалям бързо
:arrow: преди да утидеш на тренировка пиеш 2 супени лажици оцет
веднага като утидеш в фитнеса на колелото и правиш не 20 мин а 30 ! ...сама ще си усетиш как сваляш килограмите !
може да вземеш и л-карнитин но оцета го бива много може и да съчетаваш!
Аз си взех л-карнитин ама май не трябваше да е точно този,български е ,на NUTRIM.Казаха ми ,че не бил хубав ама няма начин пари съм давала ще го пия :D Пък за следващия път ще знам вече.
15.10.06
13:21
няма значение върши работа един приятел пи такъв :) не се притеснявай !
[quote author=“valentinik46”][quote author=“margooo”][quote author=“valentinik46”]сутрин преди кардио деиност едно кафе (аз го пия без захар ) не знам как Ще реагираШ ти, съЩо така и един греипфрут вси4кото това 30 мин. преди кардио деиност
наи добре греипфрут няма по добър плод мисля 4е съдържаше ниринджина маи така се казваше което подпомага за горенето на мазнини доказано е
и ананаса съдържа същите sh*tove :wink:
15.10.06
17:20
[quote author=“Lucifer_”][quote author=“valentinik46”][quote author=“margooo”][quote author=“valentinik46”]сутрин преди кардио деиност едно кафе (аз го пия без захар ) не знам как Ще реагираШ ти, съЩо така и един греипфрут вси4кото това 30 мин. преди кардио деиност
и ананаса съдържа същите sh*tove :wink:
да верно е преди като свалях ядох съЩо около 250гр ананас преди трен но ми накърти много бързо докато греипфрута не ми омръзна по вкус и цена :wink:
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече