14.10.06
15:06
Здравейте, тренирам от 1 месец по 3 пъти в седмицата.За сега имам напредак но се притеснявам дали не тренирам малко повече от нормалното.Ето и как тренирам:
1ден-Гърди(5 упр.) Бицепс(4 упр)
3ден-Гръб(5 упр.) Трапец(2 упр.) Трицепс(4 упр.) Предмишница(1 упр.)
5ден-Рамо(4 упр.) Крака(4 упр.)
Интересива ме това дали не са прекалено много упражененията за 1дна мускулна група и ако са много до колко да паднат.Надявам се някой компетентен по въпроса да ми отговори
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
14.10.06
15:25
Доста са. Да не говорим, че ти си абсолютно начинаещ. Гърди - 3, гръб - 3, бицепс - 2, трицепс - 3, рамена - 3, крака - 3, корем - 2.
14.10.06
16:14
По добре ще е
Гърди - 3
гръб - 4
бицепс - 2
трицепс - 2
рамена - 3
крака - 3
корем - 2
14.10.06
16:50
[quote author=“stormy”]Здравейте, тренирам от 1 месец по 3 пъти в седмицата.За сега имам напредак но се притеснявам дали не тренирам малко повече от нормалното.Ето и как тренирам:
1ден-Гърди(5 упр.) Бицепс(4 упр)
3ден-Гръб(5 упр.) Трапец(2 упр.) Трицепс(4 упр.) Предмишница(1 упр.)
5ден-Рамо(4 упр.) Крака(4 упр.)
Интересива ме това дали не са прекалено много упражененията за 1дна мускулна група и ако са много до колко да паднат.Надявам се някой компетентен по въпроса да ми отговори
подкрепям мнението на ieieie ...но предмишницата я премести в третия ден ! ще е по добре но я качи на 2 упражнения по 3 серий,защото предмишницата иска внимание щом искаш да я развиваш ! мога да ти кажа по конктретно за нея но ще се отдалечим от темата !
по-здрави
14.10.06
22:49
ами ако искаш да имаш предмишница постваи си рацете зад седалището вземи максималните килограми които можеш да повдигнеш само с китка прави го 4 серий по 10 повторения гарантирам ти ще стане угромна !
Гърди - 4
гръб - 4
бицепс - 2
трицепс - 2
рамена - 3
крака - 4
корем - 2
Аз поне така започнах. :!:
аз започнах с:
Гърди - 4
гръб - 5
бицепс - 3
трицепс - 3
рамена - 4
трапец - 1
крака - 0 в последствие станаха 4
корем - 3
15.10.06
10:40
Почти винаги съм правил 3 упражнения за големите и 2 упражнения за малките мускулни групи, като много рядко (при наличие на сила) съм добавял по още едно. Залагам на по-тежките серии и интензивност (може би ме мързи да препускам през уредите :)).
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече