14.10.06
16:22
http://www.picvalley.net/u/36/35680_108.JPG
Вижте как стоят нещата.. Незнам какв да пиша.. мисля, че въпроса ми е ясен:)
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим14.10.06
16:49
Повдигане на дъмбели от полулег, флайс от полулег. В твоя случай ще проработят екстра си мисля.
Еми да, както каза boxerg, трябва да правиш полулег, примерно 3 серии по 8 повторения и 4-тата с повечко повторения една изпомпваща и нещата ще потръгнат :D
14.10.06
17:55
какво ше рече една изпомпваща ??? че и аз сам с същия проблем цяло лято праих долна лежанка и ся .......
14.10.06
18:26
Може полулег с щанга и след това полулег с дъмбели
Примерна тренировка щом искаш горни гърди
кофи
лежанка полулег
дъмпели полулег
кросовър
Не,просто е комлексно упражнения за гърди и обхваща горната част.А и аз имах предвид за цялостна тренировка за гърди. 8)
Ахм,ясно а кофичките те и те бяха комплексни и натоварват горната дефакто,макар че,подсичането на гърдите е най-големия ефект.
[quote author=“techo”]http://www.picvalley.net/u/36/35680_108.JPG
Вижте как стоят нещата.. Незнам какв да пиша.. мисля, че въпроса ми е ясен:)
Бате прави много горна лежанга ... Сложи си я за първо упражнение ... И изтласкване на дъмбели ... Тва е за вътрешната част... ДАно сам помогнал
15.10.06
10:38
Тъй като и при мен гърдите са сериозно изоставаща група, включих две тренировки за тях в програмата си - в понеделник и в четвъртък.
Понеделник:
:arrow: обратен лег (главата надолу)
:arrow: бенчпрес с дъмбели от полулег
:arrow: пег-дег
Четвъртък
:arrow: полулег
:arrow: бенчпрес с дъмбели от лег
:arrow: кросоувър
Условно това бяха упражненията - през 1-2 седмици разменях реда им или добавях едно, а махах друго. Правя най-вече 3-4 тежки серии, не повече. При мен проработи и поддържам тази схема повече от година вече. Ако искаш, пробвай и прецени, дали имаш време за възстановяване.
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече