Тренировка за ръце с две хиперсерии

14.10.06
18:13

Днеска чух един да разправя, че тренирал така:
първата супер серия - трицепс,бицепс,трицепс
втората - бицепс,трицепс,бицепс

Дали на ръцете не им идва малко в повече?И одобрявате ли този метод ли този метод на трен.?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 17.04.11 20:52.

Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?

Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.

Научи как работим

14.10.06
18:58

Според мене ще се преумориш.И ще загубех ефекта от тренировката.

За ежеседмична тренировка не ми харесва. Може да го използваш от време на време за допълнителен стрес.

IceMan

14.10.06
22:50

нищо такова това е супер и аз го правя !

15.10.06
00:09

[quote author=“iceman”]нищо такова това е супер и аз го правя !

знаем за тебе ама при тебе са дори бицепс трицепс бицепс трицепс боза и пак трицепс бицепс и тн

ама иначе кой знае на рони може и да му дйства ама на мен едва ли

IceMan

15.10.06
10:04

незная аз ще го правя още 1 седмица ...пък да видим ще пратя снимки после :) впрочем относно гърба ми ...този аватар представлява моя гръб :) ....

Направи първата стъпка към твоята цел.

Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.

Научи повече
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1