14.10.06
20:17
3 пъти седмично по 30мин или 6-7 пъти по 15 ? Има ли разлика, ако общо за 1 седмица се горят 1 и същ брой калории. Какво мислите и защо ?
Искаш ли да постигнеш мечтаната форма и трайно по-добро здраве?
Методът на BB-Team е модерният начин да изградиш здравословни навици, трайни резултати, увереност и контрол над здравето си с лична подкрепа и отчетност.
Научи как работим14.10.06
20:40
3 пъти седмично по 30мин като между отделните тренировки трябва да има 48 часа разлика защото иначе ефекта от последната тренировка се губи.
зависа каква ти е целта за орелефяване да! ама дори и тогава пак може да овеличиш дните ! а ако за сваляне на кила 5-6 дена по 30-60 мин
14.10.06
21:11
3 пъти седмично по 30мин е по - правилно. Но пак зависи и какви са ти целите.
14.10.06
22:11
4етох някаде 4е пове4е от 4 пати кардио в седмицата нее желателно ,оба4е забравих зашто
Е цели. Не мисля, че има чак такова значение целите. Искам да намаля % подкожни мазнинки, но ще си ям нормално - т.е. яденето ми е за поддържане на тегло, щото нвд не ми понася.
Аз съм го правил 3х30 седмично, но просто ми стана интересно.
15.10.06
10:55
[quote author=“topDevil”]Е цели. Не мисля, че има чак такова значение целите. Искам да намаля % подкожни мазнинки, но ще си ям нормално - т.е. яденето ми е за поддържане на тегло, щото нвд не ми понася.
Аз съм го правил 3х30 седмично, но просто ми стана интересно.[/quote
пробваи сега ти се отдава възможността да пробваш и да ни напишеш какви ти са впе4атленията от кардиото :wink:
Направи първата стъпка към твоята цел.
Попълни анкетата и наш консултант ще се свърже с теб, за да научиш и обсъдите как нашият метод ще е от полза за теб и целите ти.
Научи повече