15.10.06
19:36
кое от двете е най-ефективно за сваляне на килограми :roll:
NOW Foods Magnesium citrate
Магнезиев цитрат таблетки
Pure Nutrition Black Fire
Термогенен фетбърнър
Pure Nutrition Beef Jerky
Телешки хапки
Pure Nutrition Magnesium Liquid + Vitamin C
Магнезий
NOW Foods Whey protein isolate
Суроватъчен протеин изолат
Pure Nutrition Power Enzymes
Храносмилателни ензими
Още предложения от BB-Shop
[quote author=“blue_g”]кое от двете е най-ефективно за сваляне на килограми :roll:
Е кое от двете е по-добре за да си жив, въздух или водя? :D Я дяже и да можеше да избереш и двете, пак щеше да умреш защото и без слънце не може.
Демек, за сваляне се изисква навномерно натоварване на мускулните групи, не може само с 1. /Абе може, ама си е тъпа работа/< Иосвен това, без диета нищо няма да стане.
Така че почвай да четеш.
Ако става дума за купуване естествено, че гребане. Кросове може и в парка да правиш. :wink:
15.10.06
20:31
Смисъл от това да си купиш кростренажор няма. Може да тичаш където искаш. Гребеца в този случай е по - удачен, но както каза момчето предои мен а и тези след мен ще кажат - без диета няма да постигнеш много.
да ама гребните тренажори са супер смотани особенно ако става дума за метро!!!! не си купувай него по-добре крос шот се нещо ще правиш на него :wink:
при всички случай ще се подложа на диета...но работата е в това че нямам много време за кросчета и за това си търся някакъв уред за вкъщи...да отделям по половин-един час на ден за малко движение...и се колебая кой да избера
16.10.06
14:46
според мен по добре велоергометър за през зимата , а през по топлите сезони можи да се побягва от време на време :wink:
16.10.06
16:42
Преди време си купих велоергометър и шведска стена и си стояха като паметници, накрая ги подарих.
Според мен не си давай парите за уреди, ако си решил сериозно да сваляш винаги ще намериш 15мин. да побягаш. Аз лично свалих доста с аеробика. Вкъщи, пускам си едно DVD на Carmen Electra с аеробика и за един час съм смачкан в добрия смисъл на думата. Много и разнообразни упражнения и най-важното е, че има с кого да се надпреварваш. Според мен стимулът е 70-80% от успеха на една тренировка, но не трябва да се изпада в крайности.
Диетата също е много важен фактор, но най-трудно ми беше да се настроя психологически. Аз обичам да похапвам вкусно и по много и ми трябваше доста време за да се заема сериозно със себе си.
надявам се да съм ти помогнал поне малко :D
по-здрави
Вземи здравето си в свои ръце. Ето как:
Научи повече